News

Decizia anchetatorilor în privinţa lui Gheorghe Dincă după descoperirile din pădure

07.08.2019 | 08:55
Decizia anchetatorilor in privinta lui Gheorghe Dinca dupa descoperirile din padure

Cazul crimelor petrecute recent în Caracal, unde două tinere în vârstă de 15, respectiv 18 ani au fost sechestrate, violate și ulterior ucise de Gheorghe Dincă, un fost mecanic auto din oraș, este departe de a se fi încheiat. În cursul zilei de miercuri, anchetatorii se întorc la locuința monstrului, pentru o nouă rundă de săpături în curtea acestuia, unde cel mai probabil vor fi găsite noi probe. Totodată, oamenii legii au luat o decizie importantă în privința celei mai recente descoperiri, fragmente de oase și dinți pe care criminalul le-ar fi aruncat într-o pădure din apropiere.

Gheorghe Dincă va fi dus la detectorul de minciuni

Mai concret, aceste probe au fost deja trimise Institutului de Medicină Legală “Mina Minovici”, din Capitală, pentru ca specialiștii să stabilească exact dacă respectivele rămășițe umane aparțin Luizei Melencu, una dintre victime, după cum susține Gheorghe Dincă. De remarcat este faptul că dinții nu sunt arși, amănunt care pune la îndoială afirmațiile criminalului din timpul audierilor, potrivit cărora ar fi incinerat ambele fete, de îndată ce le-a curmat viețile.

În plus, potrivit România TV, bărbatul de 66 de ani va fi supus în cel mai scurt timp unor teste psihologice, urmând ca apoi să fie dus la detectorul de minciuni, pentru eliminarea oricărei urme de dubiu în privința mărturiilor sale.

Gheorghe Dincă susține că oasele descoperite în pădure aparțin Luizei Melencu. Sursa foto: Facebook
Gheorghe Dincă susține că oasele descoperite în pădure aparțin Luizei Melencu. Sursa foto: Facebook

Avocatul familiei Luizei Melencu: „Este posibil să fie mai multe victime”

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu și-a exprimat convingerea că osemintele descoperite în pădure nu aparțin tinerei de 18 ani, caz în care vorbim, cel mai probabil, de o a treia victimă a monstruosului criminal din Caracal.

Este posibil să fie mai multe victime. Dincă nu ştie numele fetelor. El vorbeşte doar de luni: „fata din luna mai, fata din luna…”. Minte foarte mult, dar din când în când psihologii poliţiei au reuşit să-l facă să spună şi adevărul. Acum toată lumea se gândeşte că sunt mai multe victime, pornind de la modul lui de operare, care este acela al unui criminal în serie şi nu unul ocazional. În acest moment Dincă nu a cedat nervos. Este foarte calm. Să ştiţi că omul este foarte inteligent. Aproape la fel de inteligent ca psihologii poliţiei”, a declarat avocatul.