Fotbal intern

Decizia Astrei i-a scos din minți pe dinamoviști înaintea meciului direct: „Îi așteptăm și noi pe ultrașii giurgiuveni”

17.12.2018 | 18:19
Decizia Astrei ia scos din minti pe dinamovisti inaintea meciului direct Ii asteptam si noi pe ultrasii giurgiuveni

În stagiunea precedentă, Dinamo a ratat oficial prezența în play-off după o înfrânger la scor pe terenul Astrei. „Câinii” se află într-o situație asemănătoare și în acest sezon, cu mențiunea că vor păstra în continuare șanse matematice chiar dacă vor pierde la Giurgiu.

Oficialii Astrei aplică o metodă devenită deja clasică la Giurgiu și, înaintea unui meci important cu o echipă susținută de fani, solicită prețuri ridicate la bilete. GSP anunță că fanii dinamoviști trebuie să achite 50 RON de persoană ca să urmărească partida favoriților pe viu.

Decizia Astrei i-a scos din minți pe dinamoviști înaintea meciului direct

“Îi așteptăm cu brațele deschise pe numeroșii ultrași giurgiuveni la următorul meci din «Ștefan cel Mare». Fiecare bilet de la peluză va costa 100 de euro. Am înțeles că au și o tobă. Pentru tobă, prețul va fi de 50 de euro, a spus ironic Alexandru David pentru GSP.

Astra ocupă locul 6 în acest moment, cu 28 de puncte, iar de finalul sezonului regulat ne mai despart șase etape. Dinamo se află pe locul 11, cu 22 de puncte. Practic, în cazul unui succes al giurguvenilor, Dinamo ar avea de recuperat un handicap de nouă puncte în cinci etape.

Dinamo este una dintre cele mai slabe echipe din Liga 1 Betano în acest sezon pe teren străin. Are o singură victorie în deplasare, obținută cu ultima clasată Voluntari la ultima fază. Astra și-a schimbat antrenorul de patru etape, ia rezultatele încep să se vadă. Giurgiuvenii au două victorii și două remize cu Costel Enache pe banca tehnică.

Dinamo vine însă după o victorie de moral, 3-0 cu U Craiova, ocupanta locului 3. În plus, Dinamo a câștigat trei din ultimele patru partide directe jucate la Giurgiu, cu Astra. Gazdele nu vor putea conta pe Denis Alibec, suspendat, în timp ce Rednic trebuie să se descurce fără Salomao, Nistor și Montini.