Life

Decizia care a șocat pe toată lumea. Moștenitorii lui Petrică Mîțu Stoian au decis să ofere pe gratis drepturile de autor

Moștenitorii lui Petrică Mîțu Stoian au decis să ofere pe gratis drepturile de autor ale regretatului artist. Cine este cel care deține acum brandul.
17.01.2023 | 00:05
Decizia care a socat pe toata lumea Mostenitorii lui Petrica Mitu Stoian au decis sa ofere pe gratis drepturile de autor
Moștenitorii lui Petrică Mîțu Stoian au decis să ofere pe gratis drepturile de autor Foto Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Moștenitorii lui Petrică Mîțu Stoian au luat o decizie care a șocat pe toată lumea. Aceștia au decis să ofere în mod gratuit toate drepturile de autor unui alt artist.

Moștenitorii lui Petrică Mîțu Stoian au decis să ofere pe gratis drepturile de autor

Moștenitorii lui Petrică Mîțu Stoian au transmis un comunicat în care spun că o singură persoană va avea dreptul să administreze brandul ce îi aparține artistului, lucru care include faptul că poate să cânte piesele consacrate ale acestuia.

ADVERTISEMENT

Regretatul Petrică Mîțu Stoian îi are drept urmașul muzical ce îi va încânta pe oameni în continuare cu piesele sale pe Emil Badea, conform dorinței familiei acestuia.

De asemenea, tot lui Emil Badea îi revine dreptul de a organiza festivalul Petrică Mîțu Stoian, dar și de a folosi imaginea, numele și mai ales cântecele artistului pentru o perioadă nelimitată, iar acest lucru este valabil și în străinătate, așa cum se înțelege din comunicatul familiei.

ADVERTISEMENT

 „În calitate de moștenitori ai regretatului artist, Petrică Mîțu Stoian, aducem la cunoștință opiniei publice faptul că începând cu dată de 29.12.2022, noi, familia marelui artist, am hotărât în unanimitate următoarele:

Oferim gratuit domnului Emil Badea DREPTUL EXCLUSIV să administreze marca înregistrată „Petrică Mîțu Stoian”, să organizeze festivalul închinat marelui artist cât și spectacole în cadrul cărora acesta să fie pomenit, să folosească imaginea, cântecele și numele marelui artist pentru o perioadă nelimitată de timp și pe teritoriul nelimitat!”, au transmis aceștia.

ADVERTISEMENT

Emil Badea și Petrică Mîțu Stoian cântă împreună. Video Youtube

Ce spune Emil Badea, cel care deține acum brandul

Emil Badea spune că a primit această propunere cu dragă inimă și că i se pare foarte frumos că poate face ceva la rândul său pentru maestrul Petrică Mîțu Stoian, după moartea sa, scrie Star Popular.

Acesta a spus că artistul l-a ajutat la începutul carierei sale și vrea acum să ajute și el la ducerea mai departe a numelui lui Petrică Mîțu Stoian.

ADVERTISEMENT

„Familia regretatului Mîțu, moștenitorii de drept, mi-au făcut această propunere! Au venit cu rugămintea de a-i ajuta și a-i susține în a așeza lucrurile pentru că în ultima perioada au fost foarte multe apariții publice, emisiuni, lucruri care n-au făcut bine numelui maestrului Petrică Mîțu Stoian.

Iar familia a venit cu această propunere către mine că să ii ajut să liniștească lucrurile. Am acceptat acest lucru că memoria maestrului Petrică Mîțu Stoian să fie cinstită așa cum se cuvine”, a declarat Emil Badea pentru Starpopular.ro.

ADVERTISEMENT