Fotbal international

Decizia care o poate salva pe Parma de la retrogradare: „Voi fi aici pentru următoarele 100 de zile”

24.02.2021 | 17:20
Decizia care o poate salva pe Parma de la retrogradare Voi fi aici pentru urmatoarele 100 de zile
ADVERTISEMENT

Kyle Krause, patronul echipei la care evoluează Dennis Man și Valentin Mihăilă,  a luat decizia care o poate salva pe Parma de la retrogradare. Acesta a revenit în Italia pentru următoarele 100 de zile, sperând că prezența sa lângă club va oferi un imbold jucătorilor în lupta pentru evitarea retrogradării.

AC Parma ocupă penultimul loc în clasamentul din Serie A, iar situația punctelor obținute este îngrijorătoare, cu doar 14 obținute în 23 de jocuri disputate în campionatul intern.

ADVERTISEMENT

Dacă la prima vedere diferența de 6 puncte care îi departe pe “cruciați” de AC Torino, ocupanta primului loc care se salvează de retrogradare, pare imposibil de refăcut, Kyle Krause mai trage încă speranțe.

Decizia care o poate salva pe Parma de la retrogradare: ”Voi fi aici pentru următoarele 100 de zile”

“Am ajuns la Parma duminică. Voi fi aici pentru următoarele 100 de zile și voi face tot ce îmi stă în putință pentru a-i ajuta pe băieți să rămână în prima ligă. Nu aș vrea să fiu niciunde altundeva în lume. Să începem! Hai Parma”, a postat patronul Parmei pe Twitter.

ADVERTISEMENT

Kyle Krause a vorbit și de planul pe care îl are în legătură cu stadionul pe care Parma își desfășoară meciurile de pe teren propriu, Ennio Tardini: “Pasiunea pentru acest club se transmite din generație în generație. Avem niște probleme în plan sportiv, dar muncim din greu ca să redresăm situația. Doar ce am încheiat o discuție benefică cu Marco Bosi (n.r. – viceprimarul Parmei).

Planurile noastre sunt aliniate: stadionul Tardini este iconic, iar renovarea sa este foarte importantă pentru întregul oraș. Indiferent de locul pe care vom încheia sezonul, munca va continua”, a declarat Krause.

ADVERTISEMENT

Patronul Parmei este sigur că noile transferuri vor confirma

Chiar dacă românii Valentin Mihăilă și Dennis Man nu și-au “cimentat” locul în primul 11 gândit de Roberto D’Aversa la echipă, patronul Kyle Krause mizează pe noile achizții ale clubului și este sigur că aceștia vor ajuta clubul în bătălia pentru evitarea retorgradării.

“Avem o bază de jucători cu experiență și am transferat mulți tineri foarte talentați. Aceasta este, de fapt, cheia. Jucătorii aduși sunt talentați. Vârsta lor nu este atât de relevantă. Cei pe care i-am adus nu ne vor ajuta doar în prezent, ci mai ales în viitor.

ADVERTISEMENT

Nici nu iau în calcul ca cei pe care i-am adus la echipă să nu fie valoroși. Ei vor pune umărul la lupta noastră pentru salvarea de la retrogradare, luptă pe care o vom purta până la capăt. Potențialul există, iar talentul e acolo, sigur ne vom salva”, a declarat Kyle Krause pentru presa din Italia.

ADVERTISEMENT