Decizia de ultimă oră luată de Prințul Harry și Meghan Markle. Asta schimbă totul

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
13/08/2020, 10:35
Decizia de ultimă oră luată de Prințul Harry și Meghan Markle. Asta schimbă totul
Decizia de ultimă oră luată de Prințul Harry și Meghan Markle. Asta schimbă totul. Sursa foto: Instagram.com

Prințul Harry și Meghan Markle au surprins pe toată lumea la începutul anului când au anunțat că vor să părăsească familia regală pentru a avea o viață independentă. Ducii de Sussex s-au mutat la vremea respectivă în Canada, dar nu au stat prea mult și în plină pandemie au ajuns în Statele Unite ale Americii.

Actrița americană și soțul ei au plănuit încă de la început să ajungă mai aproape de familia acesteia, mutându-se în Los Angeles, însă se pare că au luat din nou decizia de a-și schimba reședința. Cuplul a rămas pe tot teritoriul american unde a ales o casă în California.

Potrivit unui comunicat emis de un purtător de cuvânt al Ducilor de Sussex, aceștia locuiesc încă din luna iulie în Santa Barbara, un oraș aflat la circa 180 de kilometri nord-vest de Los Angeles, fosta reședință. Cei doi au ales această comunitate pentru că este una liniștită.

Ducii de Sussex, decizie de ultim moment. S-au mutat din nou

Nepotul Reginei Elisabeta a II-a și soția sa, actrița de origine americană, au schimbat în aproximativ 6 luni 3 reședințe, însă se pare că în prezent s-au integrat în comunitatea din Santa Barbara.

Prințul Harry și Meghan Markle speră să aibă parte de viață liniștită și intimă la care visează de când au părăsit familia regală. Recent, actrița și soțul ei au mărturisit într-un interviu că nu vor să se expună și speră să aibă parte de vecini care să le respecte intimitatea.

Ducii de Sussex au avut în ultima perioadă mai multe incidente cu paparazzi americani, motiv pentru care au apelat la instanța din Los Angeles. Jurnaliștii ar fi dorit publicarea unor imagini cu fiul Ducilor de Sussex, Archie, însă avocații au oprit vânzarea acestora către tabloide.

Prințul Harry și Meghan Markle, pas înapoi din Familia Regală

„După multe luni de reflecție și discuții interne am ales să facem o tranziție în acest an pentru a începe să realizăm un nou rol progresiv în cadrul acestei instituții.

Intenționăm să facem un pas înapoi ca membri «seniori» ai Familiei Regale și să lucrăm pentru a deveni independenți financiar, continuând în același timp să sprijinim pe deplin Majestatea Sa Regina.

Datorită încurajării voastre din ultimii ani se simțim pregătiți să facem această schimbare. Intenționăm să ne împărțim timpul între Regatul Unit și America de Nord, continuând în același timp să ne facem datoria față de Regină, Commonwealth și patronatele noastre. 

Acest echilibru geografic ne va permite să ne creștem fiul să aprecieze tradiția regală în care s-a născut, oferindu-i în același timp familiei noastre spațiu pentru a ne putea concentra asupra capitolului următor”, au scris Ducii de Sussex pe contul de Instagram, la începutul lunii ianuarie.

Închide ×