Fotbal international

Decizia FRF după anunțul făcut de Guvern! Nu se mai vând bilete pentru România U21 – Danemarca U21

08.03.2020 | 12:45
Decizia FRF dupa anuntul facut de Guvern Nu se mai vand bilete pentru Romania U21  Danemarca U21
ADVERTISEMENT

Coronavirusul afectează și fotbalul românesc, iar FRF a luat hotărârea să nu mai vândă bilete pentru meciul decisiv al României U21 cu Danemarca U21, partidă care se va ține la Craiova, pe stadionul Universității.

Decizia FRF-ului pentru meciul România U21 – Danemarca U21

În urma anunțului făcut de Guvernul României, FRF a hotărât să întrerupă vânzarea biletelor pentru meciul dintre România U21 și Danemarca U21, partida urmând să se joace pe data de 31 martie, la Craiova.

ADVERTISEMENT

„În urma deciziei Guvernului României, conform căreia se interzic adunările a peste 1.000 de oameni la evenimente sociale, Federația Română de Fotbal a sistat organizarea de meciuri cu spectatori pentru toate competițiile pe care le organizează.

De asemenea, pentru partida România U21 – Danemarca U21, vânzarea biletelor a fost suspendată”, s-a arătat în comunicatul FRF postat pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

România se află pe locul doi în grupa pentru calificare la Campionatul European din 2021, cu 10 puncte, la 5 puncte distanță de Danemarca, liderii grupei.

În partida tur, nordicii s-au impus cu 2-1, iar România a ratat un penalty în prelungirile partidei prin Florinel Coman.

ADVERTISEMENT

Anunțul făcut de Raed Arafat

Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a vorbit despre situația prin care trece România și a anunțat că inclusiv meciurile de fotbal vor fi afectate de coronavirus: Da, meciurile de fotbal se joacă fără spectatori. Se aplică regulile acestea. Știm că va produce nemulțumiri.

S-a aprobat procedura pentru suspendarea cursurilor în instituţiile de învăţământ. Se interzic activităţile ce includ mai mare de 1.000 de persoane.

ADVERTISEMENT

Pentru activitățile cu mai puţin de 1.000 de persoane se aprobă cu acordul DSP. Până pe 31 martie intră în vigoare aceste măsuri. Aceste măsuri vizează evenimentele publice şi private”, a mai spus Raed Arafat.

ADVERTISEMENT