Scandal uriaş! Fotbaliştii nu mai suportă: “Plătiţi salariile!”

Oana Pascaru   
in Stiri sportive
14/08/2016, 14:25
Scandal uriaş! Fotbaliştii nu mai suportă: “Plătiţi salariile!”

Astra a cîştigat partida cu Timişoara, 3-1, dar la echipa campioană nu este linişte. Jucătorii lui Şumudică au decis să nu rămînă în cantonament din cauză că nu şi-au primit salariile, dar şi pentru că ceilalţi angajaţi ai clubului au restanţe financiare uriaşe! Fotbaliştii au fost întorşi din drum de oficiali, dar au anunţat că nu vor intra în cantonament înaintea partidei cu West Ham dacă situaţia nu se va soluţiona.

“Aşteptăm ca problemele să se rezolve la nivel de tot ce înseamnă angajaţi pentru că ei sînt principalii care trebuie să-şi ia banii. Au mult mai multe luni restanţe faţă de jucători şi staff. Îmi doresc ca ei sa fie plătiţi la zi pentru ca aşa vom avea şi noi linişte la echipa. Cei din conducere fac toate eforturile ca săptămîna aceasta să-i aducă la zi”, a declarat Daniel Niculae la finalul meciului.

Pentru giurgiuveni urmează partida cu West Ham United, în play-off-ul Europa League. Partida se joacă în România, pe 18 august.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×