Life

Decizia incredibilă luată de Florin Salam! De ce a renunțat manelistul la telefonul mobil

18.05.2020 | 15:54
Decizia incredibila luata de Florin Salam De ce a renuntat manelistul la telefonul mobil
Cine este şi cu ce se ocupă fratele lui Florin Salam FOTO. Sursa foto: Captură Video
ADVERTISEMENT

Fie că avem nevoie să navigăm rapid pe Internet, să comunicăm cu cei dragi sau să folosim diverse aplicații, un lucru e cert: de-a lungul timpului, telefonul mobil a devenit un accesoriu fără de care mulți dintre noi nu putem trăi. Nu și pentru Florin Salam, care le-a mărturisit fanilor că a spus adio smartphone-urilor cu cinci ani în urmă, din dorința de a scăpa de toți cei care îl căutau nonstop.

Motivul pentru care Florin Salam a renunțat la telefonul său mobil

În caz că are nevoie să ia legătura cu cineva, manelistul apelează la soția lui, Roxana, sau la copii. Povestea a venit, la pachet, cu o întâmplare extrem de ciudată și amuzantă. O astfel de decizie nu este, însă, lipsită de peripeții, care mai de care mai amuzante. Le-a povestit cu sinceritate în cel mai recent interviu al său.

ADVERTISEMENT

„ Mă duceam la Nek și eu nu am telefon, nu am telefon de 5 ani de zile. Eu când sun, sun de la nevastă-mea, sun de la copii. Nu-mi țin eu telefon, să nu mă zăpăcească pe mine lumea, stau mai liniștit așa, știi.

Nu stau toată ziua pe telefoane. Acum…eu am sunat acasă, mi-am dat comandă de taxi că am vrut să merg la Nek, îmi era poftă să fac acolo o melodie în studio. Taxiul a plecat, noaptea, la 1-2 când a plecat, eu nu aveam nici telefon și când am ajuns, era întuneric în curte acolo.

ADVERTISEMENT

Eu nu aveam de pe ce să-l sun pe Nek să iasă afară să mă ia și nici nu puteam să strig, că erau o grămadă de câini pe acolo. Și dacă strigam, tot nu se auzea” a spus Florin Salam, amuzat de cele întâmplate”, a dezvăluit Florin Salam.

Mesaj dur pentru Jador: „Avem și noi niște ani de muncă, nopți nedormite”

Chiar dacă încearcă să stea departe de aceste dispozitive, din dorința de a nu cădea pradă dependenței, asta nu înseamnă că manelistul nu este la curent cu noile tendințe din mediul online. Urmărește cu mare atenție preferințele publicului și știe că în topul videoclipurilor cu cel mai mare număr de vizualizări pe Youtube se regăsesc nume noi, precum  Carmen de la Sălciua, Culiță Sterp, fratele său, Iancu, sau Jador.

ADVERTISEMENT

De altfel, Salam i-a transmis acestuia din urmă că nu se poate considera „numărul 1” dacă nu are în spate ani întregi de muncă și sacrificii. Recunoaște, însă, că apariția „după ploaie” a cântăreților mai puțin experimentați care le amenință supremația îi face să se simtă „aiurea”.

Eu nu aș vorbi urât de nimeni. Dar când mai vezi pe la televizor sau pe Facebook și când văd că fiecare spune ce vrea, fără niște ani de muncă, fără ani de experiență… Să spui că tu faci, că dregi, că ești.

ADVERTISEMENT

Păi cum să spui tu că ești numărul 1, nu e nimeni numărul 1 până la urmă, fiecare suntem numărul 1 pentru familia noastră. Eu sunt pentru copiii mei numărul 1. Și dacă cântam mai prost, pentru copiii mei tot eram numărul 1, că eu aduc două pâini acasă.

Dar când îi vezi pe ăștia care au apărut și ei… și avem și noi niște ani de muncă, frate, nopți nedormite… Nu ne convine nouă să vină unul d-ăsta mic, după ploaie, așa și să spună… te simți aiurea și îți vine să-l iei de urechi, gen… Dar, la urma urmei, lasă-i mă să spună ce vor ei și noi să fim în continuare așa, a declarat Florin Salam la Taraf TV.

ADVERTISEMENT