Life

Decizia instanței după ce Fulgy de la Clejani a agresat un jurnalist anul trecut. Hotărârea este definitivă

S-a aflat decizia instanței după ce Fulgy de la Clejani a agresat un jurnalist anul trecut. Hotărârea magistraților este definitivă în cazul tânărului.
20.04.2022 | 09:01
Decizia instantei dupa ce Fulgy de la Clejani a agresat un jurnalist anul trecut Hotararea este definitiva
ADVERTISEMENT

Anul trecut, Fulgy de la Clejani a fost acuzat că a tâlhărit un jurnalist, iar instanța a luat o decizie neașteptată în cazul său. Fiul Clejanilor se poate deplasa acum și în afara Bucureștiului.

Decizia instanței în dosarul în care a fost condamnat Fulgy de la Clejani

Magistrații au decis că fiul Clejanilor nu mai prezintă un pericol pentru societate, iar acum este liber să se plimbe și în afara Bucureștiului. Aceștia au dispus ca tânărul de 24 de ani să fie judecat în stare de libertate.

ADVERTISEMENT

„Admite cererea formulată de către inculpatul MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAȘ. Înlătură din conţinutul măsurii controlului judiciar dispuse faţă de inculpatul MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAȘ prin Încheierea din data de 02.08.2021 din dosarul 17297/301/2021al Judecătoriei Sectorului 3 Bucureşti obligaţia de a nu părăsi Municipiul Bucureşti, încetând astfel obligaţia prev. de art. 215 alin.(2) lit. a C pr. pen. Cu contestaţie în 48 de ore de la pronunţare pentru cei prezenţi şi de la comunicare pentru cei lipsă.”, se arată în hotărârea judecătorilor, notează spynews.ro.

Procurorii nu au contestat măsura, astfel că hotărârea magistraților rămâne definitivă.

În 2021, Fulgy a fost judecat într-un dosar după ce a tâlhărit un jurnalist. Magistrații i-au impus să meargă la medic pentru a-și rezolva probleme de comportament. În caz contrar, aceștia l-ar fi dus cu forța la psihiatrie sau dezintoxicare.

ADVERTISEMENT

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 3 Bucureşti de luare a măsurii de siguranţă de obligare provizorie la tratament medical a inculpatului MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAȘ, propunere formulată prin rechizitoriul nr. 6686/P/2021 din 22.09.2021 înregistrat pe rolul Judecătoriei Sectorului 3 Bucureşti sub nr. 21488/301/2021.

Dispune obligarea provizorie a inculpatului MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAȘ la tratamentul medical prescris de un medic de specialitate până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol. (…)

ADVERTISEMENT

Dacă suspectul sau inculpatul încalcă cu rea-credinţă măsura obligării provizorii la tratament medical, judecătorul (…) dispune (…) internarea medicală provizorie a suspectului sau inculpatului.”, a hotărât instanța la momentul respectiv.

Fulgy, probleme cu legea

Anul trecut, Fulgy a fost implicat în numeroase scandaluri. După ce a fost prins sub influența drogurilor la volan, fiului Clejanilor i-a fost deschis un dosar penal.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, tânărul a făcut scandal într-o sală de jocuri și a amenințat mai multe persoane publice prin intermediul unui live postat pe conturile sale de socializare.

A fost internat o perioadă la Spitalul Obregia, dar nici după externare nu a reușit să se țină departe de probleme. Fiul Vioricăi și al lui Ioniță din Clejani a fost prins conducând în timp ce avea permisul auto suspendat.

ADVERTISEMENT
Tags: