Life

Decizia instanţei în cazul polițiștilor care ar fi luat mită de la Lidia Buble. Ce au stabilit magistraţii

S-a aflat decizia instanței în cazul polițiștilor care ar fi luat mită de la Lidia Buble, după ce cântăreața ar fi fost oprită în trafic la începutul anului trecut.
06.04.2022 | 09:22
Decizia instantei in cazul politistilor care ar fi luat mita de la Lidia Buble Ce au stabilit magistratii
Decizia instanţei în cazul polițiștilor care ar fi luat mită de la Lidia Buble. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Doi polițiști ar fi luat mită de la Lidia Buble la începutul anului trecut și s-a aflat decizia instanței în cazul lor. Cei doi agenți de la Poliția Rutieră vor fi nevoiți să înapoieze mita.

Decizia instanţei în cazul polițiștilor care ar fi luat mită de la Lidia Buble

La începutul anului trecut, în noaptea de 14 spre 15 ianuarie, un echipaj al Poliției Rutiere a oprit-o pe cântăreață în apropierea apartamentului ei din București.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu ar fi avut actele la momentul respectiv, iar unul dintre agenți a informat-o că amenda este mare în acest caz. În plus, Lidia Buble nu avea declarație pe propria răspundere, care era necesară atunci, în condițiile restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19. Aceasta le-ar fi cerut oamenilor legii să nu o testeze cu aparatul etilotest.

Artista i-ar fi convins pe polițiști să accepte bani pentru a scăpa de amendă. Aceștia ar fi condus-o până acasă, pentru că nu avea bani la ea. De acolo, Lidia Buble și-ar fi luat cardul și ar fi retras 900 de lei de la bancomat.

ADVERTISEMENT

Artista i-a relatat întâmplarea unui prieten care, fără să știe, avea telefonul ascultat de DIICOT într-un dosar legat de siguranța națională. Cei doi polițiști au fost trimiși în judecată pentru corupție.

În martie, magistrații au decis să pună sechestru pe conturile ambilor agenți, pentru sumele de 450 de lei fiecare. Judecătorii i-au pus să-i înapoieze mita Lidiei Buble, jumătate-jumătate, așa cum se presupune că ar fi împărțit-o, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Totodată, instanța le-a respins agenților de poliție cererea de ridicare a controlului judiciar. Cei doi sunt obligați să meargă în continuare la secția de poliție și să anunțe de fiecare dată când pleacă din oraș.

Lidia Buble a fost chemată la audieri anul trecut și ar fi scăpat de acuzații pentru că a cooperat și a oferit o declarație completă.

ADVERTISEMENT

Cum a reacționat Lidia Buble după ce a fost trimisă în judecată

Artista a preferat să fie discretă în legătură cu acest subiect și nu a comentat acuzațiile. Cu toate acestea, la scurt timp după ce a fost trimisă în judecată, fosta concurentă de la Asia Express a postat un mesaj cu subînțeles pe rețelele sociale.

„Nu am timp să am regrete. Mergem mai departe. Pentru că suntem acceptați pentru ceea ce suntem. Nu pentru ceea ce credem că ar trebui să fim.

M-am acceptat pentru ceea ce sunt. Nu pentru ceea ce ar trebui să fiu. Pentru că asta e o minciună. Am făcut lucruri rele. Am făcut lucruri bune. Cel mai bine ar fi să te ierți și să mergi mai departe.”, spunea Lidia Buble acum câteva luni.

ADVERTISEMENT