Life

Decizia judecătorilor în cazul lui What’s Up, după actele de violență cu Poliția și fosta iubită

26.08.2020 | 10:51
Decizia judecatorilor in cazul lui Whats Up dupa actele de violenta cu Politia si fosta iubita
ADVERTISEMENT

Artistul What’s Up, pe numele real Marius Marian Ivancea, a scăpat de dosarul penal pentru ultraj, înfăptuit în 2019, când a fost acuzat de agresiuni, violențe și amenințare.

În decembrie 2019, iubita artistului de la acea vreme a sunat la 112 și a spus că este agresată de cântăreț. Polițiștii care au sosit la fața locului au fost amenințați și ei cu bătaia.

ADVERTISEMENT

În încercarea oamenilor legii de a-l mobiliza pe artist, acesta a devenit și mai gresiv și l-a mușcat de picior pe unul dintre ei. În urma incidentului, pe numele lui Ivancea s-a întocmit dosar penal pentru ultraj și a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

Ce au decis judecătorii în cazul lui What’s Up, acuzat de violență și ultraj

Potrivit adevărul.ro, What’s Up a scăpat de urmărirea penală, după doar câteva luni de la întocmirea dosarului. Astfel, pe 14 iulie, procurorii, care au anchetat cazul, au anunțat că Marius Ivancea, cercetat pentru ultraj și amenințare, a scăpat basma curată.

ADVERTISEMENT

„Admite cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 5 formulată în dosarul nr. 10207/P/2019. În baza art. 318 alin.15 c.p.p. confirmă ordonanța nr. 10207/P/2019 din data de 18.06.2020 a Parchetului de pe lângă Judecatoria Sector 5 , prin care s-a dispus renunțarea la urmarire penală, în cauza având ca obiect infracțiunile prev de art. 257 alin. 1, 4 rap. la art. 206 c.p. cu apl. art. 38 c.p. (n.r. ultrajul și amenințarea) privind pe IVANCEA MARIUS MARIAN … În baza art. 275 alin. (3) c.p.p. , cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă”, se arată în hotărârea magistraților.

Pe 9 decembrie 2019, printr-un apel la 112, polițiștii Secției 17 au ajuns la o adresă din zona Panduri, unde i-au găsit pe Marius Ivancea, alias What’s Up, și iubita acestuia care aveau o ceartă aprinsă, presărată și cu violențe, conform tinerei.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au încercat să aplaneze conflictul și să îl imobilizeze pe artist, însă acesta a devenit extrem de recalcitrant cu polițiștii. Mai mult decât atât, i-a amenințat cu bătaia, cupă ce, unul diintre ei a fost mușcat de picior. În cele din urmă, a fost dus la secție încătușat.

Decizia procurorilor a căzut cum nu se pate mai bine pentru What’s Up care, la începutul lunii iunie, și-a bătut un vecin chiar în fața casei din comuna Cernica. Astfel, artistul este cercetat de polițiștii din Pantelimon, iar pe numele lui s-a dechis un dosar penal pentru lovire, faptă care se pedepsește cu un an de pușcărie.

ADVERTISEMENT

De cele mai multe ori, însă, magistrații soluționează cazul cu o amendă penală sau închisoare cu suspendare, dar dacă ar fi fost condamnat și pentru ultraj, în dosarul din 2019, Ivancea ar fi putut ajunge după gratii.

 

 

ADVERTISEMENT