News

Decizia judecătorilor în cazul soției lui Gheorghe Moroșan. Femeia contestase arestul preventiv

05.03.2021 | 17:39
Decizia judecatorilor in cazul sotiei lui Gheorghe Morosan Femeia contestase arestul preventiv
ADVERTISEMENT

Judecătorii au decis în cazul soției lui Gheorghe Moroșan. Femeia contestase arestul preventiv, cerând să fie înlocuit cu arest la domiciliu.

Soția criminalului de la Onești a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzată de complicitate. Instanța a respins cererea femeii, iar aceasta va rămâne în custodia polițiștilor, transmite Antena 3.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au găsit în geanta ei mai multe coliere, identice cu cele pe care ucigașul le folosise pentru a-i imobiliza pe cei doi muncitori. În plus, pe tot parcusul desfășurării operațiunii, aceasta a fost în contact cu soțul, fiind bănuită că l-a anunțat pe acesta de toate mișcările polițiștilor.

Decizia judecătorilor în cazul soției lui Gheorghe Moroșan. Femeia contestase arestul preventiv

Pe tot parcusul operațiunii, soția lui Gheorghe Moroșan a păstrat legătura cu bărbatul. Ea se afla în apartamentul de la etajul superior, la vecinii care-i erau prieteni de familie și care sunt suspectați că i-ar fi anunțat pe aceștia cu privire la prezența muncitorilor.

ADVERTISEMENT

Avocatul femeii a explicat că nu știa pentru ce sunt respectivele coliere, dar își susține partenerul de viață: „îşi susţine soţul în totalitate, dar nu s-a gândit în niciun moment că va ajunge unde a ajuns”.

„Cu privire la acele coliere ele erau achiziţionate de mai multă vreme, soţul ei motivându-i că au o defecţiune la motor. Ea a luat de bună afirmaţia,” a declarat acesta.

ADVERTISEMENT

În plus, din informațiile care au apărut ulterior, se pare că femeia a fost și ea implicată într-un incident asemănător, petrecut în același loc. Ea ar fi agresat un muncitor în anul 2016.

Bărbatul a povestit că soția criminalului a fost anunțată, tot de vecinii de la etajul superior, de prezența acestuia în apartament și s-a prezentat la fața locului cu un spray, explicând că locuința îi aparține.

ADVERTISEMENT

Între timp, Gheorghe Moroșan a fost detubat, iar procurorii au început să-l audieze. Starea de sănătate a acestuia este încă destul de delicată: „starea generală este cu o uşoară îmbunătăţire. A fost detubat şi este conştient. Se poate comunica cu el, este stabil, însă mai are multiple disfuncţii de organe. Este un pacient obez, este un pacient hipertensiv cu o fibrilaţie artirală. A fost operat de urgeţă şi a fost în pericol să moară. Deocamdată l-am salvat, dar complicaţiile pot apărea şi pe parcurs. Sperăm să aibă o evoluţie şi să îl putem transfera pe secţia de chirurgie, ori în alt spital”, a declarat pentru sursa citată mai sus George Dahnovici, şef ATI Bacău.

ADVERTISEMENT
Tags: