ADVERTISEMENT
Life

Decizia luată de Alexandra Dinu, după despărțirea de Jeffrey Greenstein: “Nu o să renunțe nici în ruptul capului”

Autor: Magda Anghel | 19.04.2021 | 10:41
Decizia luată de Alexandra Dinu, după despărțirea de Jeffrey Greenstein:
Alexandra Dinu se afundă în muncă, după despărțirea de Jeffrey Greenstein, în timp ce actorul și producătorul de la Hollywood o ține din vacanță în vacanță cu Salome Chandler, noua cucerire. Sursă foto: Instagram

Alexandra Dinu a ales să nu-și plângă în pumni, după despărțirea de Jeffrey Greenstein, chiar dacă are inima făcută bucăți. FANATIK.RO a aflat cum se vindecă frumoasa blondină din juriul emisiunii “Românii au talent”, de când a fostul iubit a înlocuit-o cu un model mai tinerel, dar și ce decizie a luat!

ADVERTISEMENT

Alexandra Dinu (40 ani) a rămas cu un gust amar după despărțirea de producătorul și actorul de la Hollywood, Jeffrey Greenstein. A plâns, a suferit, s-a revoltat și, ulterior, a ales să se afunde în muncă, pentru a-și recăpăta echilibrul emoțional. Conform surselor FANATIK.RO, blondina își ascunde durerea afișând o imagine pozitivă în fața camerelor de filmat și a ales să nu se destăinuie nici măcar apropiaților.

“Alexandra a ales munca, de fiecare dată când o relație amoroasă nu a mers! Pe Jeffrey nu i-a fost ușor să-l uite, încă suferă. Au contat mult drumurile făcute în România, pentru filmările de la Românii au talent, dar și alte mici proiecte pe care le-a acceptat în Italia. A fost un an greu, pandemia a afectat-o și pe ea destul de mult. Nu a mai mers la evenimente, a fost obligată să petreacă mult timp acasă. Fiul ei, Mario, este deja la vârsta la care nu mai petrece atât de mult timp cu ea, iar Alexandra îi dă toată libertatea de care are nevoie. Ce face când nu filmează sau pozează?! Sport, citește și vorbește cu câteva prietene la telefon. Uneori, din când în când, acceptă să mai ofere câte un interviu, dar și acestea sunt atent alese.”, ne-a dezvăluit o sursă din anturajul Alexandrei Dinu.

Alexandra Dinu, hotărâtă să nu renunțe nici în ruptul capului la visul american

FANATIK a aflat că, în zilele următoare, Alexandra Dinu o să aibă mai multe filmări în România, deci, spre bucuria ei, urmează o perioadă plină profesional. Sursele noastre dezvăluie că semnarea contractului cu Pro TV reprezintă colacul de salvare pentru fosta soție a lui Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT

“În Italia nu a avut niciun proiect major, în ultimul an, și când a primit propunerea de la Românii au talent nu a stat pe gânduri. Urma să filmeze o miniserie în Italia, dar pandemia a blocat tot.

A fost nevoită să amâne și împlinirea visului american. Mereu spune că are ambiții profesionale mari și vrea să ajungă cunoscută la Hollywood. Gurile rele spunea că relația cu Jeffrey urma să-i fie de ajutor în Cetatea Filmului, dar ea mereu a susținut, sus și tare, că timpul petrecut în SUA nu avea legătură cu viața personală, ci cu cea profesională. Alexandra iubește actoria, iar visul suprem este să cunoască succesul la Hollywood.  Și nu o să renunțe nici în rupul capului la el!”, ne-au spus sursele noastre.

Alexandra Dinu, după despărțirea de Jeffrey Greenstein: “Întâlnește-mă în tăcere, departe de orice zgomot”

După ce Jeffrey Greenstein și noua sa iubită, Salome Chandler, și-au făcut publică relația, iar producătorul și actorul american a șters cu buretele tot ce a trăit alături de românca noastră, Alexandra a decis să-și schimbe puțin atitudinea și să devină mai activă pe rețeaua de socializare, Instagram, de unde a lipsit săptămâni bune.

ADVERTISEMENT

Cunoscută pentru discreție, chiar și pe social media, în ultimele zile, vedeta Pro TV a publicat mai multe fotografii cu mesaje care trădează starea ei emoțională din prezent. “Întâlnește-mă în tăcere, departe de orice zgomot!”, este cel mai recent mesaj trasmis de Alexandra Dinu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alexandra Dinu (@alexologia)

De cealalăt parte,  Jeffrey Greenstein și noua sa iubită, Salome Chandler, o țin din vacanță în vacanță. După câteva zile petrecute la schi, cei doi și-au încărcat bateriile la plajă, iar tinerica blondă care i-a luat locul Alexandrei în viața producătorului nu ratează ocazia de a publica imagini în care apare în ipostaze tandre alături de… iubi.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!