Life

Decizia luată de Anca Ciota după botezul fiului ei, David Liam: „Nu vreau să crească având ideea că i se cuvine totul”

Anca Ciota a vorbit despre băiețelul ei, botezat de curând, dezvăluind cât de mult i s-a schimbat viața de când a devenit mămică.
07.09.2022 | 09:30
Decizia luata de Anca Ciota dupa botezul fiului ei David Liam Nu vreau sa creasca avand ideea ca i se cuvine totul
Anca Ciota și-a botezat copilul de curând, iar nași au fost Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu
ADVERTISEMENT

Viața Ancăi Ciota s-a schimbat complet de când a devenit mamă. Prezentatoarea de la Kanal D și-a botezat duminică, 4 septembrie, băiatul, iar părinții spirituali au fost Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu.

Anca Ciota, declarații exclusive după botezul lui David Liam: „Plânge foarte rar, doarme noaptea și nu a avut colici”

Vedeta a vorbit despre bucuria pe care i-a produs-o venirea pe lume a lui David Liam, dezvăluind, totodată, că a fost un copil exemplar, că nu a făcut probleme la botez, fie că a fost la biserică ori la petrecere.

ADVERTISEMENT

-Băiețelul tău este creștinat oficial! Cum a fost la botez? Cum s-a ”purtat” bebelușul?

Suntem cei mai fericiți părinți și ne bucurăm că botezul a decurs exact așa cum ne-am dorit! Slujba a fost magică, iar David Liam a fost foarte liniștit. Toată lumea a fost impresionată de cât de cuminte a fost. Nu a plâns deloc și a stat în brațele nașilor.

-Te-a schimbat în vreun fel rolul de mamă? Care ți se pare cea mai mare provocare de când ai născut?

ADVERTISEMENT

S-a schimbat totul. Prioritatea numărul 1 este fiul meu! Gândul îmi este mereu la el și orice plan îl fac în funcție de el, că să îi fie lui bine. Cea mai mare provocare este să accepți că viața ta nu va mai fi la fel și să te obișnuiești să funcționezi cu mai puține ore de somn.

-Cu cine seamănă micuțul? E mai cuminte sau mai agitat?

Eu încă nu îmi dau seama foarte bine cu cine seamănă. Sunt persoane care spun că seamănă foarte mult cu Filip și alții văd asemănare cu mine. Suntem norocoși pentru că este un copil foarte cuminte. Plânge foarte rar, doarme noaptea și nu a avut colici.

ADVERTISEMENT

-Care este lucrul de care vei ține cont cel mai mult în relația cu fiul tău? Vei fi o mamă permisivă sau mai strictă?

Vreau să fiu o mamă iubitoare și calmă. Îmi doresc să îl încurajez să facă ceea ce îi place și să îi respect alegerile. Nu cred că o să fiu o mamă foarte strictă, dar nici nu vreau să crească având ideea că i se cuvine totul. Sper că voi găsi un echilibru intre a fi mama și prietena lui.

ADVERTISEMENT
anca ciota
Anca Ciota țimându-l în brațe pe David Liam în ziua botezului

Prezentatoarea meteo de la Kanal D a născut la sfârșitul lunii mai

Anca Ciota l-a adus pe lume pe băiețelul ei la sfârșitul lunii mai. Vedeta și cântărețul Felipe au stat o lungă perioadă fără emoție, crezând că rolul de părinte va fi floare la ureche. În cele din urmă, aceștia și-au dat seama că a fi mamă și tată vine la pachet cu o serie de responsabilități, dar pe parcurs s-au obișnuit cu asta.

Persoana pe care se bazează cel mai mult în creșterea lui David Liam este, evident, soțul ei. Anca a mărturisit că are bază și în mama ei, extrem de încântată că a devenit bunică.

Prezentatoarea rubricii meteo de la Știrile Kanal D se bucură de această perioadă grea, dar minunată în același timp din viața ei și le împărtășește celor care o urmăresc pe rețelele de socializare cele mai interesante informații despre viața ei, mai ales ca mamă de băiat.

Vedeta are un blog unde scrie destul de des, un site unde a explicat, de pildă, cum a decurs operația prin cezariană în urma căreia a venit pe lume David Liam.

 

 

ADVERTISEMENT