Fotbal international

Decizia luată de CFR Cluj pentru a evita noi cazuri de coronavirus: ”Am vrut să minimalizăm orice risc”

23.09.2020 | 17:59
Decizia luata de CFR Cluj pentru a evita noi cazuri de coronavirus Am vrut sa minimalizam orice risc
ADVERTISEMENT

Conducerea clubului CFR Cluj a luat o decizie drastică pentru a evita noi cazuri de coronavirus înaintea meciului cu Djurgardens, din turul trei preliminar al Europa League.

Înaintea partidei din Suedia, FANATIK a aflat că situația financiară de la CFR Cluj s-a îmbunătățit, patronul Neluțu Varga plătind o parte dintre salariile restante jucătorilor și staff-ului.

ADVERTISEMENT

Astfel, la club mai există restanțe salariale de maximum o lună și Dan Petrescu poate să pregătească în liniște confruntarea extrem de dificilă cu Djurgardens.

CFR Cluj, decizie drastică pentru a evita cazuri de coronavirus

Directorul sportiv al clubului CFR Cluj, Marius Bilașco, a anunțat că s-a decis ca staful administrativ să nu facă în Suedia, în vederea meciului cu Djurgardens, pentru a evita orice risc de infecție cu coronavirus.

ADVERTISEMENT

”Lucrurile stau bine la noi. Noi respectăm protocolul UEFA. Staful administrativ nu a făcut deplasarea cu echipa pentru a evita orice risc”, a declarat Bilașco la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

”Am vrut să minimalizăm orice risc, de aceea în Suedia e doar echipa. Dacă ajungem în faza grupelor Europa League, staful administrativ va merge la meciurile din deplasare, dar separat de echipă”, a menționat oficialul clujenilor.

ADVERTISEMENT

”Avem tot lotul valid. Deac și Chipciu sunt la capacitate normală și pot juca. Avem un lot numeric și valoric echilibrat, dar este posibil să mai plece și să vină jucători. Avem obiectiv clar să ajungem în grupele Europa League și de aceea ne-am dorit să păstrăm omogenitatea lotului”, a continuat Bilașco.

”Toată lumea s-a obiștnuit cu declarațiile lui Dan Petrescu, dar este totul este complicat prin prisma faptului că se joacă într-o singură manșă. Denis Alibec este foarte departe de noi, pentru că cerințele celor de la Astra sunt departe de ce poate oferi CFR Cluj”, a încheiat directorul sportiv.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj s-a deplasat miercuri în Suedia unde o va înfrunta pe Djugardens în partida din turul al treilea preliminar al Europa League. Antrenorul Dan Petrescu a afirmat că suedezii formează o echipă de nivelul celor de la Celtic Glasgow sau Rennes.

ADVERTISEMENT
Tags: