Life

Decizia luată de Emilia Mușală după ce tatăl fiicei sale a refuzat să o vadă pe aceasta. Vedeta a trăit momente dureroase

Emilia Mușală a trecut printr-o perioadă dificilă de când a devenit mamă, însă nu se plânge deloc. Artista a acceptat tot ceea ce i s-a întâmplat.
19.12.2022 | 23:06
Decizia luata de Emilia Musala dupa ce tatal fiicei sale a refuzat sa o vada pe aceasta Vedeta a trait momente dureroase
Decizia luată de Emilia Mușală după ce tatăl fiicei sale a refuzat să o vadă pe aceasta. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Emilia Mușală a devenit mamă recent, însă nu s-a putut bucura de moment așa cum și-ar fi dorit. Tatăl fetiței sale a refuzat să o vadă pe cea mică, însă acum, s-a părea că aceasta a revenit în peisaj.

Fostul iubit al cântăreței Emilia Mușală și-a cunoscut fiica

După patru luni de zile de la naștere, bărbatul a ajuns să își vadă fiica pentru prima oară, iar în ultimele două săptămâni, ceva magic s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat la Antena Stars, Emilia Mușală a dezvăluit că oficial, ea și tatăl fetiței sale s-au despărțit, având în vedere că le este mai bine separat decât împreună.

Pe de altă parte, artista a rămas surprinsă de reacția bărbatului în momentul în care și-a văzut fiica. Emilia Mușală spune că a fost dragoste la prima vedere între cei doi, însă din păcate, părinții nu vor mai putea fi împreună, cel puțin nu acum.

ADVERTISEMENT

Stilul agitat de viață al celor doi, dar și distanța și faptul că tatăl fiicei sale este ocupat, au făcut-o pe artistă să ia o decizie radicală în acest sens.

”Noi ne-am despărțit. Am luat decizia că ne este mai bine separat. S-au cunoscut acum două săptămâni, într-un final, a fost dragoste la prima vedere. Abia acum două săptămâni…are o viață foarte ocupată.

ADVERTISEMENT

Acum, de sărbători, rămâne în țară, însă nu rămânem împreună pentru că noi ne-am despărțit. Din cauza distanței, din cauza stilului de viață al nostru”, a declarat Emilia Mușală la Antena Stars.

Ce planuri au Emilia Mușală și tatăl fiicei sale

Printre altele, Emilia Mușală a mai vorbit și despre relația pe care a avut-o cu fostul ei iubit. Se pare că între cei doi, lucrurile nu s-au terminat definitiv, iar recent, amândoi au mai vrut să își dea o șansă.

ADVERTISEMENT

În urmă cu două săptămâni, povestește cântăreața, cei doi au vrut să se împace, însă nimic concret nu s-a întâmplat.

Pe de altă parte, Emilia Mușală spune că preferă să lase timpul să clarifice totul, fără să își mai facă alte speranțe.

”Noi am încercat o împăcare și acum două săptămâni, însă eu spun că timpul va clarifica ce vrea el să facă și ce vreau eu să fac”, a mai spus artista.

Amintim că Emilia Mușală a format un cuplu și cu faimosul Cătălin Cazacu, fostul iubit al Ramonei Olaru.

ADVERTISEMENT