Life

Decizia luată de Emily Burghelea cu trei săptămâni înainte să nască: „Fetița are nevoie de toată atenția noastră”

18.03.2021 | 13:20
Decizia luata de Emily Burghelea cu trei saptamani inainte sa nasca Fetita are nevoie de toata atentia noastra
ADVERTISEMENT

Emily Burghelea mai are puțin și naște! Frumoasa blondină nu are nicio teamă cu privire la momentul pe care îl așteaptă cu nerăbdare și a început deja să facă toate pregătirile necesare pentru ca micuței sale să nu îi lipsească nimic.

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil a declarat pentru FANATIK că a luat o decizie importantă cu trei săptămâni înainte de a deveni mămică, și anume, nu va apela la nicio bonă căci își dorește ca fetița lor să se bucure cât mai mult de părinții ei.

ADVERTISEMENT

După cum spunea, pregătirile pentru marele moment sunt în toi, iar cel mai important sprijin pe care îl are Emily este logodnicul ei, cel care îi este aproape în aceste momente atât de speciale.

Emily Burghelea va naște natural

„Cam trei săptămâni ne mai despart de marea întâlnire cu fetiță noastră. Sincer, simt că au intrat zilele în sac! Mai avem multe de făcut! Îmi doresc că în momentul în care vine acasă totul să fie absolut perfect, să fie o atmosfera liniștitoare și să avem tot ce ne trebuie dar că asta să fie posibil, trebuie să trecem prin foc zilele acestea!

ADVERTISEMENT

Zis și făcut! De dimineață până seară alergăm prin oraș, ba împreună, ba separați. Suntem cam 75% gata cu pregătirile”, a declarat Emily Burghelea pentru FANATIK.

Vedeta ne-a mărturisit că nu vrea să apeleze la injecția epidurală și vrea să simtă durerile nașterii, căci face parte din acest proces natural. Are mare încredere în ea și în Dumnezeu și este convinsă că totul va decurge bine.

ADVERTISEMENT

„Nu vrem să luăm bonă în primele luni”

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu, nu am frici. Consider că nașterea este un proces natural, prin care au trecut o mulțime de femei până acum și vor mai trece cu siguranță. Sunt nerăbdătoare aș putea spune.

Abia aștept să experimentez nașterea. Aleg să nasc natural. Nu aș vrea să apelez la injecția epidurală. Vreau să fiu pe deplin conștientă de ce mi se întâmplă. Durerea face și ea parte din viață. Nu trebuie să ne fie frică de ea. Cu Dumnezeu înainte!”, a mai declarat Emiliana.

ADVERTISEMENT

Întrebată dacă va apela la bonă pentru creșterea fetiței, Emily a spus că nu vrea să facă asta, fiind printre primele decizii pe care le-a luat, una de neclintit, cel puțin în primele luni: „Momentan nu vrem să luăm bonă în primele luni, dar vom apela la cineva când o să mai crească fetiță. Suntem deja topiți după ea deși nu s-a născut încă. Vom vrea amândoi să petrecem cât mai mult timp alături de ea, mai ales că are nevoie de toată atenția noastră în primele luni de viață”.

 

ADVERTISEMENT