Fotbal international

Decizia luată de Firmino după accidentarea din meciul cu Tottenham! Cum va juca atacantul lui Liverpool

21.09.2018 | 12:15
Decizia luata de Firmino dupa accidentarea din meciul cu Tottenham Cum va juca atacantul lui Liverpool

Este oficial! Firmino, atacantul grupării engleze Liverpool a luat o decizie clară după accidentarea suferită în meciul cu Tottenham! Acesta va purta ochelari în timpul partidelor pe care le va juca în continuare.  În minutul 70 al meciului jucat pe stadionul “Wembley”, Jan Vertonghen l-a lovit cu degetul în ochi pe Roberto Firmino. Deși, la prima vedere, contactul nu părea deloc unul periculos, la reluări s-a văzut, cât se poate de clar, cum degetul jucătorului belgian i-a intrat în ochi brazilianului.

Cu nici 15 minute înaintea accidentării, Firmino reușea să înscrie al doilea gol al celor de la Liverpool și să aducă practic cele trei puncte cormoranilor. Accidentarea a reprezentat, de altfel, și motivul pentru care Firmino a jucat doar 20 de minute în finalul meciului cu PSG, disputat în Liga Campionilor. A fost timp suficient însă pentru brazilian ca să lovească din nou și să marchezxe golul victoriei în prelungirile partidei.

Decizia luată de Firmino după accidentarea din meciul cu Tottenham!

Firmino a apărut pentru prima oară cu ochelari la antrenamentul lui Liverpool. Aproape imediat, atacantul a devenit ţinta ironiilor coechipierilor. “Edgar Davids s-a întors”, a postat și Liverpool pe o rețea de socializare, alături de un video cu Firmino purtând ochelari.

Firmino a început fotbalul mare la Figueirense, grupare de la care a fost transferat de nemții de la Hoffenheim. După patru ani foarte buni în Bundesliga, brazilianul a acceptat oferta englezilor de la Liverpool și a venit pe Anfield Road. Mai mult de atât, din 2014, Firmino evoluează și în naționala țării sale. 26 de partide a prins atacantul pentru selecționata cariocas pentru care a și reușit să înscrie de opt ori. Și cifrele de la Liverpool sunt foarte bune pentru Firmino – după 108 partide, brazilianul a punctat de 38 de ori. Aproape 33 de milioane de euro au plătit șefii cormoranilor pentru transferul lui Firmino.

80 de milioane de euro este cota de piață a lui Firmino conform transfermarkt