Life

Decizia luată de Ileana Sterp înainte de naștere. Sora lui Culiță Sterp a atras critici dure

Ileana Sterp se pregătește să devină mămică pentru a doua oară. Sora lui Culiță Sterp a decis însă să facă lucrurile diferit de această dată.
18.10.2022 | 15:56
Decizia luata de Ileana Sterp inainte de nastere Sora lui Culita Sterp a atras critici dure
Ileana Sterp, sora lui Culiță Sterp, nu vrea să afle încă sexul bebelușului. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ileana Sterp se bucură din nou de una dintre cele mai frumoase etape ale vieții. Sora cea mare a lui Culiță Sterp este însărcinată și se pregătește să devină mamă pentru a doua oară.

Ileana Sterp, decizie radicală cu doar câteva luni înainte de naștere

La fel ca și alte vedete din România, Ileana Sterp a decis să își țină fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața sa. Uneori este criticată, la fel cum s-a întâmplat în momentul în s-a fotografiat consumând alcool, însă uneori primește și sfaturi și este apreciată.

ADVERTISEMENT

De această dată, sora lui Culiță Sterp a decis să împărtășească cu fanii ei decizia luată care îl vizează pe cel de-al doilea copil. Ileana Sterp a primit mai multe întrebări din partea internauților cu privire la sexul bebelușului.

Spre exemplu, o tânără a vrut să afle dacă sora lui Culiță Sterp va organiza o petrecere atunci când va afla sexul celui mic, iar răspunsul ei a fost unul negativ.

ADVERTISEMENT

Deși îi place să vadă la cei apropiați astfel de petreceri și poate chiar să petreacă la ele, Ileana Sterp spune că în cazul ei nu se pune  problema de așa ceva, nici pentru ea și momentan nici pentru cel mic.

”Nu, nu o să fac. Îmi place când văd la alte persoane, dar nu e pentru mine. Eu nu-mi țin nici ziua de naștere”, a răspuns Ileana.

ADVERTISEMENT

Ce i-a șocat pe mulți internauți însă, a fost faptul că Ileana Sterp a decis că nu vrea să știe sexul bebelușului. Întrebată de o altă internată când va dezvălui dacă are fată sau băiat, sora lui Culiță Sterp spune că va afla acest lucru de abia la naștere.

Sora lui Culiță Sterp nu vrea să afle sexul bebelușului său

”Când o să se nască. Atunci voi afla și eu”, a completat sora lui Culiță, care a mai spus că nici nu a ales până acum un nume pentru cel mic. Acest lucru nu a fost însă prea apreciat de internauți care și-au dorit să afle mai multe.

ADVERTISEMENT

Drept dovadă, întrebările despre bebelușul ei au continuat, iar Ileana Sterp a dat răspunsuri cât se poate de scurte. ”Vreți să aflați lucrurile înaintea mea. Nu știu nici eu”, a mai adăugat tânăra.

ADVERTISEMENT