Life

Decizia luată de Lidia Buble după despărțirea de Răzvan Simion. Nu mai e cale de întoarcere!

24.06.2020 | 11:02
Decizia luata de Lidia Buble dupa despartirea de Razvan Simion Nu mai e cale de intoarcere
ADVERTISEMENT

Lidia Buble își reface viața treptat după despărțirea de Răzvan Simion. Cântăreața s-a mutat recent din casa în care locuia, dorind astfel să își dea un restart cu totul.

Lidia Buble s-a mutat într-o nouă casă, în Corbeanca

După separarea de matinalul de la Antena 1, artista a trebuit să plece din casa lui. Descurcăreață de fel, Lidia și-a găsit o casă pe gustul ei, potrivit celor de la cancan.ro.

ADVERTISEMENT

În toată perioada care a urmat după despărțirea de prezentatorul de televiziune, muziciana a avut parte de sprijinul mamei sale, cea care a însoțit-o, de altfel, să vadă noua locuință în care s-a și mutat în cele din urmă.

Cântăreața a fost surprinsă de fotoreporteri alături de mama ei în mai multe locuri din București. A fost pozată la o spălătorie de unde a ridicat câteva articole vestimentare, după care a făcut câteva cumpărături la un magazin din zona unde s-a mutat.

ADVERTISEMENT

Vedeta a ales o casă dintr-un cartier rezidențial din Corbeanca și este foarte fericită de noul ei cămin.

Răzvan ar fi înșelat-o pe cântăreață cu o femeie misterioasă

Lidia este de acum nevoită să se descurce singură, însă vedeta nu va avea probleme în acest sens căci are o familie numeroasă care îi este aproape și nu o va lăsa să cadă în depresia despărțirii de omul cu care a împărtășit cele mai frumoase momente din ultimii ani ai vieții sale.

ADVERTISEMENT

Lidia a devenit cunoscută după ce s-a cuplat cu Răzvan Simion, aceasta fiind acuzată că a distrus căsnicia acestuia cu Diana, femeie cu care a fost căsătorit timp de 15 ani, căsnicie în urma căreia s-au născut doi copii, Ianca și Tudor.

Se pare că Lidia s-ar fi despărțit de Răzvan din același motiv pentru care prezentatorul și-a părăsit fosta nevastă: a început să tatoneze terenul unei alte femei.

ADVERTISEMENT
Tags: