Life

Decizia luată de Majda Aboulumosha după ce colegul ei, Andrei Ștefănescu, a aflat că are COVID-19: ”Nu ies din casă”

19.06.2020 | 15:51
Decizia luata de Majda Aboulumosha dupa ce colegul ei Andrei Stefanescu a aflat ca are COVID19 Nu ies din casa
ADVERTISEMENT

Majda Aboulumosha, colega de la Antena Stars a prezentatorului Andrei Ștefănescu, infectat cu coronavirus, și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare care este decizia pe care a luat-o legat de acest virus.

Prezentatoarea „Showbiz Report” a mărturisit că a sunat la Direcția de Sănătate Publică București (DSPB), declarând totodată că va urma toate procedurile legale impuse de autorități într-o astfel de situație.

ADVERTISEMENT

Concret, frumoasa vedetă a luat decizia de a se autoizola, așadar nu va mai ieși din casă în următoarea perioadă. Fanii se întreabă acum ce se va întâmpla cu emisiunea, colegul Majdei fiind internat la spital după ce a intrat în contact cu artistul Marcel Pavel.

Anunțul făcut de prezentatoarea Majda Aboulumosha după ce Andrei Ștefănescu a ajuns la spital

Frumoasa brunetă, Majda Aboulumosha, și fostul component al trupei Alb-Negru, Andrei Ștefănescu, prezintă împreună emisiunea „Showbiz Report” de la Antena Stars, lucru care a făcut-o pe vedetă să ia o decizie radicală.

ADVERTISEMENT

Anunțul că va intra în izolare a fost luat de prezentatoare după ce colegul ei a intrat în contact cu mai multe vedete și persoane de la „Te cunosc de undeva!” unde Andrei Ștefănescu este concurent.

Majda nu a stat prea mult pe gânduri, mai ales că Marcel Pavel, infectat cu noul tip de coronavirus, a fost prezent în emisiunea de la Antena Stars în urmă cu câteva zile fiind însoțit de soție și copil.

ADVERTISEMENT

„Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru toate mesajele pe care le-ați trimis să vedeți cum mă simt. Au contat foarte mult și îmi pare rău dacă nu am apucat să răspund tuturor. 

Sunt bine! Sunt în izolare, nu ies din casă. Am sunat la DSPB să anunț și voi urma toate procedurile legale recomandate. 

ADVERTISEMENT

Faptul că m-ați întrebat dacă sunt bine sau am nevoie de ceva a contat enorm pentru mine. Aveți grija de voi și de sănătatea voastră ♥️”, a scris Majda pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT