Life

Decizia luată de Marcel Pavel după ce era să moară din cauza coronavirusului. Este o surpriză pentru toată lumea!

18.08.2020 | 15:17
Decizia luata de Marcel Pavel dupa ce era sa moara din cauza coronavirusului Este o surpriza pentru toata lumea
ADVERTISEMENT

Marcel Pavel a stat pe bară în ultima vreme din cauza coronavirusului, artistul fiind la un pas de moarte.

Marcel Pavel revine pe scenă după spaima trasă din cauza Covid-19

Cântărețul a dus dorul de scenă și cu siguranță și fanii abia așteaptă să îl vadă din nou. Ei bine, această așteptare se pare că a luat sfârșit, căci îndrăgitul muzician se întoarce acolo unde se simte cel mai bine, în mijlocul oamenilor, cântându-le.

ADVERTISEMENT

Artistul a fost invitat să cânte la cel mai mare festival în aer liber din această perioadă pandemică, la Iași, și nu va fi singur, ci alături de Yanis Pavel.

Marcel va fi prezent pe scena din capitala Moldovei noastre la evenimentul „Enpi Lake Music Festival” pe data de 29 august.

ADVERTISEMENT

Spectacolul organizat de producătorul Constantin Adăscăliței este unul caritabil, căci o parte dintre încasări vor fi donate Spitalului Sfânta Maria din Iași, care are nevoie de fonduri acum mai mult ca oricând.

Mai mulți artiști vor urca pe scena de la Iași

De proiect se ocupă și impresarul Radu Groza, cunoscut pentru astfel de festivaluri și pentru evenimentele realizate cu artiști de renume în scopuri umanitare.

ADVERTISEMENT

Festivalul de la Iași se adresează îndeosebi tinerilor, iar imaginea acestuia este un tânăr care a suferit din cauza bullying-ului în școală.

Este vorba despre băiatul menționat mai sus, Yanis Pavel, care la 13 ani a devenit imaginea campaniei „Anti-bullying în școli”.

ADVERTISEMENT

Yanis va cânta pe scenă adresând totodată un mesaj specific campaniei pe care o promovează, iar la Iași va urca, printre alți artiști, și celebrul Keo, fostul iubit al Andreei Bălan.

Evenimentul care va începe la ora 19:30 va aduna și alți cântăreți precum Ovidiu Lipan Țăndărică, Mircea Eremia (fratele mai puțin cunoscut al Alinei Eremia) și sora sa, Ella Gondoș.

Acesta este până acum cel mai important eveniment muzical de amploare, dată fiind situația creată de pandemia de coronavirus din țara noastră, căci multe festivaluri au fost anulate.

ADVERTISEMENT