Life

Decizia luată de Misha după divorțul de Connect-R: „Sunt pregătită”

21.07.2020 | 11:04
Decizia luata de Misha dupa divortul de ConnectR Sunt pregatita
ADVERTISEMENT

Misha, fosta parteneră a lui Connect-r, cel cu care artistul are o fetiță minunată pe nume Maya, a luat decizia de a-și schimba complet viața.

Misha, mult mai puternică după divorțul de Connect-r

Dacă până acum superba blondină ținea cont de părerile tuturor, de sfaturile oricui trecea prin viața ei, acum e decisă să taie răul de la rădăcină și să nu le mai permită persoanelor toxice să apară în preajma ei.

ADVERTISEMENT

Vedeta a postat un mesaj pe Instagram care i-a lăsat pe fani cu multe semne de întrebare. Aceștia se gândesc la faptul că fosta nevastă a lui Ștefan Mihalache, alias Connect-r, ar fi întâlnit un alt bărbat.

„Îmi asum responsabilitatea asupra vieții mele. Dizolv tot ce stă în calea împlinirii mele. Am o nouă viziune și știu clar ce am de făcut. Sunt pregătită pentru o schimbare pozitivă. Așa să fie și așa este”, a scris Misha pe Instagram.

ADVERTISEMENT

După divorțul de Ștefan, Misha a fost cuplată aproape săptămânal cu fostul ei soț, presa scriind deseori despre această împăcare.

Ștefan și fosta soție sunt prieteni, mai ales de dragul fetei lor, Maya

Împăcarea nu a venit așa cum își imagina toată lumea, însă, cei doi, având o fată împreună, au preferat să fie prieteni, ba chiar au și colaborat din punct de vedere muzical.

ADVERTISEMENT

„Nu suntem un cuplu în momentul de faţă, dar de la divorţ presa ne-a tot împăcat. Mă aştept ca şi de acum înainte să rămână treaba asta. Momentan nu (n.r. nu ne-am gândit să ne împăcăm). Având în vedere că nu mai stăm non-stop împreună, ne înţelegem mai bine”, a declarat Misha la începutul anului într-o emisiune de televiziune, încercând să pună capăt zvonurilor despre reluarea relației de iubire cu Ștefan.

„E ok, suntem oameni maturi, avem un copil de crescut, colaborăm foarte bine şi pe plan muzical”, a adăugat și Ștefan.

ADVERTISEMENT