Sport

Decizia luată de Neluțu Varga în ziua meciului CFR Cluj – Slavia Praga. Are legătură cu Dan Petrescu. Exclusiv

Cu doar câteva ore înainte de startul meciului CFR Cluj - Slavia, FANATIK a aflat că Neluțu Varga a luat o hotărâre importantă ce va fi pe placul lui Dan Petrescu.
13.10.2022 | 16:28
Decizia luata de Nelutu Varga in ziua meciului CFR Cluj  Slavia Praga Are legatura cu Dan Petrescu Exclusiv
Cu doar câteva ore înainte de startul meciului CFR Cluj - Slavia, FANATIK a aflat că Neluțu Varga a luat o hotărâre importantă ce va fi pe placul lui Dan Petrescu. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Partida din Gruia este una extrem de importantă pe campioana României în lupta pentru calificare, dar și pentru îmbunătățirea coeficientului UEFA.

Neluțu Varga, alături de Dan Petrescu la CFR Cluj – Slavia

Din informațiile FANATIK, patronul Neluțu Varga a decis să fie alături de echipă și de antrenorul Dan Petrescu la întâlnirea CFR Cluj – Slavia, din etapa a 4-a a fazei grupelor Conference League.

ADVERTISEMENT

Încântat de victoria din urmă cu o săptămână, de la Praga, care a readus-o pe CFR Cluj în lupta pentru calificarea în faza următoare a Conference League, Neluțu Varga a decis să vină pe stadion la returul cu Slavia.

Omul de afaceri vrea să fie alături de Dan Petrescu care trece prin momente extrem de grele, după ce înaintea meciului de campionat cu UTA Arad a aflat că unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, Ilie Florian, poreclit și ”Pisică”, a decedat.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, patronul lui CFR Cluj a luat hotărârea să meargă la stadion, el venind special de la București în jurul prânzului cu o cursă aeriană. ”Vreau să-l încurajez pe Dan Petrescu, să fiu alături de el pe stadion”, a declarat Varga, pentru FANATIK.

Patronul CFR-ului, din nou pe stadion după 3 luni

Omul de afaceri nu a mai fost prezent la meciurile campioanei României de fix trei luni, mai precis de la eliminarea din primul tur preliminar al Champions League. Pe 13 iulie, CFR termina 2-2 acasă cu Pyunik Erevan și era apoi întrecută la loviturile de departajare.

ADVERTISEMENT

A fost o seară neagră în Gruia, mai ales că imediat după acel joc Neluțu Varga a suferit un accident vascular. Patronul ”vișiniilor” a stat mai bine de o săptămână internat în spital, dar, din fericire, s-a recuperat complet.

Probleme cu portarii la CFR

Partida CFR Cluj – Slavia Praga, din etapa a 4-a a Grupei G din Conference League, se va disputa joi, de la ora 19:45. Calculele calificării sunt extrem de complicate, deoarece toate cele patru formaţii au acelaşi număr de puncte: 4.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu are probleme foarte mari cu portarii înaintea acestui joc. FANATIK a anunțat în exclusivitate că rezerva Cristian Bălgrădean s-a accidentat la un antrenament, astfel că pe bancă va sta tânărul Rareș Gal, în vârstă de 21 de ani, revenit în vară la echipă după împrumutul la CSC Șelimbăr.

Vestea bună din tabăra campioanei României este că veteranul Ciprian Deac s-a pregătit alături de coechipieri la antrenamentul oficial, deși în weekend a suferit o accidentare urâtă la întâlnirea cu UTA Arad.

ADVERTISEMENT