Life

Decizia luată de nevasta lui Sebi Chitoșcă de la Survivor România după despărțire. Ce anunț a făcut pe Instagram

Alexandra, încă nevasta lui Sebi Chitoșcă de la Survivor România, a luat o decizie importantă în urma despărțirii de fostul fotbalist.
14.10.2021 | 12:28
Decizia luata de nevasta lui Sebi Chitosca de la Survivor Romania dupa despartire Ce anunt a facut pe Instagram
ADVERTISEMENT

Soția lui Sebi Chitoșcă, fost concurent la Survivor România, a vorbit pentru prima oară despre cum se simte după despărțirea de fotbalist. A dezvăluit ce decizii importante a luat pentru viața ei.

Alexandra și-a deschis sufletul în fața urmăritorilor ei de pe Instagram. Acolo a realizat o sesiune de întrebări și răspunsuri.

ADVERTISEMENT

Majoritatea celor care sunt la curent cu activitatea ei din mediul online au vrut să știe, evident, detalii despre separarea de Chitoșcă.

Nevasta lui Sebi Chitoșcă de la Survivor România nu se va folosi de drama ei pentru a apărea la televizor

Tânăra a revenit în mediul online după ce și-a dezactivat contul de Instagram pentru câteva săptămâni bune. A șters toate pozele cu bărbatul de care o mai leagă doar certificatul de căsătorie și a revenit la numele ei dinainte să fie mireasă, Tudor.

ADVERTISEMENT

Fosta parteneră a lui Sebastian spune că acum se simte foarte bine. Este dornică să o ia de la zero cu viața ei. Alexandra a evitat să răspundă întrebărilor despre despărțire și a motivat și de ce nu vrea să spună nimic.

„Vrei să ne povestești varianta ta de poveste?”, a întrebat-o cineva, referindu-se la scandalul despărțirii de Sebi. „Hei! Majoritatea întrebărilor sunt despre acest subiect. 

ADVERTISEMENT

Din respect pentru cei 7 ani petrecuți împreună, eu nu voi vorbi nimic în mediul online”, a fost răspunsul ferm al femeii pe Instastory.

Mai mult de atât, Alexandra a luat decizia de a păstra tăcere totală nu doar pe rețelele de socializare în legătură cu situația prin care a trecut. A spus că nu va ieși niciodată în public să își expună partea de adevăr, oricât de multe oferte ar primi de la televiziuni.

ADVERTISEMENT

O despărțire care s-a lăsat cu ordine de protecție împotriva fostului fotbalist

Tânăra a spus că dorința ei cea mai mare din acest moment este să se realizeze pe plan profesional. Dragostea a căzut într-un plan secund. Toată concentrarea ei va fi pe carieră.

Sebi Chitoșcă și Alexandra au pus capăt relației lor după 7 ani de mariaj. Problemele dintre cei doi au pornit de la faptul că fostul concurent de la Survivor România devenise dependent de jocurile pe calculator. De aici a pornit un adevărat conflict între ei. Totul a culminat cu solicitarea femeii de a se emite ordin de protecție împotriva soțului.

Sebi a recunoscut în repetate rânduri că a greșit în relația cu soția lui, spunând că a fost agresiv verbal cu ea. Și-a cerut scuze public sperând că va repara ceva.

 

ADVERTISEMENT