Sport

Decizia luată în dimineața meciului FCSB – Dunajska Streda. Florinel Coman, rezervă! Primul „11” dezvăluit de Fanatik, confirmat. Update exclusiv

Florinel Coman (24 de ani) va reveni pe gazon după o pauză de doar 8 zile în meciul retur din turul doi preliminar al Conference League dintre FCSB și Dunajska Streda.
11.08.2022 | 13:46
Decizia luata in dimineata meciului FCSB  Dunajska Streda Florinel Coman rezerva Primul 11 dezvaluit de Fanatik confirmat Update exclusiv
Florinel Coman a lipsit 8 zile de la FCSB după ruptura musculară din meciul tur cu Dunajska Streda. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
11-08-2022
16:22

Florinel Coman a fost trecut pe foaie pentru duelul cu Dunajska Streda

Nicolae Dică l-a inclus în lot pe Florinel Coman pentru returul cu Dunajska Streda, după ce s-a refăcut în timp record în Serbia, acolo unde a fost tratat de vraciul Marijana Kovacevic, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Totuși, antrenorul în vârstă de 42 de ani a preferat să nu riște de la început și l-a lăsat pe banca de rezerve pe căpitan, acesta fiind însă apt de joc oricând pentru vizita slovacilor pe Național Arena.

Pentru partida cu Dunajska Streda, care va începe de la scorul de 1-0 pentru roș-albaștri, Dică a ales următoarea echipă, pe care FANATIK a dezvăluit-o în exclusivitate:

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Dawa, Tamm, Radunovic – Edjouma, Olaru – Cordea, Oct. Popescu (c), Miculescu – B.Rusu; Rezerve: A. Vlad, F. Achim, F. Coman, Pantea, Haruț, Șut, I. Stoica, Lixandru, Oaidă, Bouhenna, Musi, S. Șerban.

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Florinel Coman a decis să plece la Belgrad pentru a fi tratat de vraciul Marijana Kovacevici, iar mijlocașul a tras tare pentru a se recupera în timp-record.

Florinel Coman va fi în lot la meciul dintre FCSB și Dunajska Streda

Gigi Becali a anunțat înainte de meciul cu slovacii că Florinel Coman va juca, deși a suferit o ruptură musculară.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică a luat decizia în dimineața meciului ca mijlocașul de 24 de ani să fie inclus în lot cu Dunajska Streda.

Chiar dacă nu va fi titular, Florinel Coman va fi trimis pe teren în repriza a doua. Astfel, noul căpitan al FCSB revine pe teren la doar opt zile distanță de la meciul din Slovacia.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali anunța că decizia finală în cazul lui Florinel Coman va fi luată de Nicolae Dică:

Gigi Becali a dezvăluit în direct la Pro Arena că Nicolae Dică are mână liberă cu privire la decizia finală în cazul lui Florinel Coman: „Vorbesc cu Dică și de două ori pe zi. Ca să știu tot ce se întâmplă. Florinel poate juca, dar, pe bune!, Dică hotărăște, pentru că are soluții”.

Andrei Cordea revine și el după ce a văzut cartonașul roșu în meciul retur cu Saburtalo Tbilisi, deși staff-ul lui Nicolae Dică se aștepta să primească o suspendare de două meciuri: „Cordea a luat doar o etapă. El hotărăște dacă riscă cu Coman”.

ADVERTISEMENT

Noul antrenor al FCSB-ului a comentat declarațiile patronului la conferința de presă dinaintea partidei cu Dunajska Streda, cu privire la Coman: „Florinel se întoarce astăzi de la Belgrad. Sunt şanse să fie în lot. Şi eu am fost în Serbia. După 3 zile am jucat. Nu pot să vă spun secretul”.

Gigi Becali, despre miracolul revenirii lui Florinel Coman. Cum ar putea arăta FCSB cu Dunajska Streda

Gigi Becali dezvăluia cu câteva zile înainte de meci că Florinel Coman va fi pe teren cu Dunajska Streda și a explicat cum a fost posibil „miracolul”: „Florinel Coman va juca joi! E miracol, Marijana şi-a facut şi ea cruce, a zis că nu a văzut aşa ceva, că s-a recuperat prea repede”.

ADVERTISEMENT

Cum ar putea arăta FCSB cu Dunajska Streda: Târnovanu – Crețu, Dawa, Tamm, Radunovic – Edjouma, Olaru – Cordea, Popescu, Miculescu – Rusu.

Florinel Coman a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă în ultimii doi ani și a suferit nu mai puțin de patru accidentări grave, începând cu meciul cu Backa Topola, din preliminariile Europa League.

  • 8 zile au trecut de la accidentarea lui Florinel Coman, suferită în partida tur cu Dunajska

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,60 este cota pentru „ambele marchează sau peste 2,5 goluri” la FCSB – Dunajka Streda. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT