Sport

Decizia luată de Parma în privința lui Dennis Man! Câți bani ajung la FCSB dacă s-ar perfecta transferul la AC Milan

FCSB ar putea încasa o sumă de bani dacă Dennis Man, dacă fostul fotbalist al „roș-albaștrilor”, în prezent la Parma, va îmbrăca tricoul lui AC Milan.
30.09.2022 | 11:58
Decizia luata de Parma in privinta lui Dennis Man Cati bani ajung la FCSB daca sar perfecta transferul la AC Milan
Gigi Becali ar urma să încaseze o sumă de bani impresionantă în cazul în care Dennis Man ar ajunge la AC Milan. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Presa din Peninsulă a anunțat că AC Milan este interesată de serviciile lui Dennis Man. Internaționalul român traversează o perioadă bună, reușind să marcheze și în tricoul naționalei României.

Gigi Becali își freacă mâinile. Cât ar putea încasa FCSB de pe urma lui Man

Presa din Italia a punctat faptul că AC Milan se află pe urmele lui Dennis Man. Românul este monitorizat de legendarul Paolo Maldini, care se ocupă cu atenta supraveghere a evoluțiilor jucătorilor aflați pe lista „rossonerilor”.

ADVERTISEMENT

Patronul Parmei, Kyle Krause, cerea la un moment dat 7 milioane de euro pentru Dennis Man, însă odată cu interesul manifestat de AC Milan, patronul american al formației din Serie B a crescut miza.

Potrivit Parma Live, Kyle Krause își dorește să obțină 11 milioane de euro pentru un posibil transfer al lui Dennis Man. Astfel, lui Gigi Becali i-ar putea intra în cont 550.000 de euro. Patronul „roș-albaștrilor” a păstrat un procent de 5% dintr-un posibil transfer al lui Man de la Parma.

ADVERTISEMENT

AC Milan, colosul care îl monitorizează pe Dennis Man

AC Milan are în plan să aducă mai mulți jucători tineri în cadrul lotului. După evoluțiile din ultima vreme, Dennis Man s-ar putea potrivi cerințelor lui Stefano Pioli. Antrenorul italienilor îi va monitoriza următoarele apariții din Serie B.

”Pioli monitorizează situația cu mare atenție, iar Man ar putea face parte din proiectul pus la cale cu ani în urmă, bazat pe jucători mai mult sau mai puțin tineri, combinați cu cei cu experiență”, anunță publicația italiană seriebnews.ro.

ADVERTISEMENT

Dennis Man a plecat de la FCSB în ianuarie 2021. Italienii de la Parma le plăteau „roș-albaștrilor” 11 milioane de euro pentru serviciile internaționalului român. În stagiunea actuală, Man a înregistrat 6 partide în tricoul Parmei și a înscris de 2 ori.

Paolo Maldini, desemnat să analizeze evoluțiile lui Man

Paolo Maldini, legendarul fundaș al „rossonerilor”, și actualmente, directorul sportiv al lui AC Milan, se ocupă cu analizarea jucătorilor aflați pe lista de transfer.

ADVERTISEMENT

Așadar, Maldini s-ar putea ocupa și de cazul lui Dennis Man. „Cel mai probabil, ținta principală a lui AC Milan pentru sezonul viitor joacă la Parma. De fapt, chiar Paolo Maldini va fi cel care va monitoriza progresul făcut de Dennis Man și va evalua eventuala creștere pe care o va avea începând de acum și până în luna iunie.

Atacantul de 24 de ani este capabil să joace și în centrul liniei ofensive, precum și ca mijlocaș de bandă, dacă este necesar”, a mai notat seriebnews.ro.

  • 6,5 milioane de euro este cota de piață a lui Dennis Man, conform Transfermarkt
  • 2 goluri în 6 partide a marcat Man la Parma în startul de sezon

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,15 este cota pentru ”1 și sub 2,5 goluri” la FCSB – FC Argeș. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT