Life

Decizia luată de Raluca Moianu la 5 ani de la moartea soțului: “Mara o să fie de acord”

Ce a hotărât Raluca Moianu la 5 ani de la pierderea soțului. Fosta prezentatoare TV a emisiunii ”Iartă-mă” a discutat cu fiica sa, Mara.
21.03.2023 | 08:44
Decizia luata de Raluca Moianu la 5 ani de la moartea sotului Mara o sa fie de acord
Subiectul despre care Raluca Moianu a discutat cu fiica sa. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Raluca Moianu a mărturisit de curând ce decizie a luat pentru viața ei, după ce în 2018 a rămas văduvă, pierzându-și soțul. Fosta prezentatoare a emisiunii ”Iartă-mă”, acum în vârstă de 53 de ani, spune că a discutat și cu fiica sa, Mara, despre ceea ce a hotărât.

Hotârârea Ralucăi Moianu, la 5 ani de la pierderea soțului

Raluca Moianu a dezvăluit că nu exclude să-și refacă viața, dacă i se va în cale un bărbat potrivit. Nu se grăbește, dar nici nu ar refuza o nouă relație, în urma decesului soțului său, care i-a lăsat în sufletul un gol profund. Despre acest subiect a vorbit, deja, cu fiica ei, Mara.

ADVERTISEMENT

Jurnalista are o relație specială cu Mara și mai precizează că poate discuta orice cu tânăra în vârstă de 18 ani și care se pregătește să dea la facultate. Dacă și-ar face o nouă relație, este de părere că Mara o va înțelege foarte bine și nu se va opune, astfel.

”Mara mea are 18 ani acum, este o domnișoară în toată firea. Se pregătește să intre la facultate. Pot comunica orice cu ea și nu avem problemele. Probabil că orice viitor partener o să fie lângă mine, Mara o să fie de acord.

ADVERTISEMENT

Dar eu nu caut un bărbat în mod special, am spus doar că sunt deschisă spre a avea o relație și dacă Dumnezeu vrea asta eu nu o să mă opun”, a declarat Raluca Moianu, într-un interviu pentru publicația Click!

Cum vrea Raluca Moianu să arate noul partener

Întrebată despre cum și-ar dori să fie noul partener, Raluca Moianu nu s-a sfiit să detalieze. Fosta prezentatoare pune preț pe educația lui, capacitatea de a comunica eficient și să aibă plăceri comune, precum: mersul la teatru sau la spectacole de balet.

ADVERTISEMENT

”Îmi doresc ca viitorul bărbat care o să fie lângă mine să fie un gentelman, mai exact să fie un bărbat educat, să am ce să comunic cu el și să rezonăm. Eu sunt iubitoare de teatru, de spectacole de balet, deci se înțelege cam cum trebuie să fie bărbatul de lângă mine”, a mai declarat Raluca Moianu.

De asemenea, fosta realizatoare TV a mărturisit și ce facultate i-ar plăcea să urmeze fiicei ei. Mara nu își dorește o carieră în jurnalism, asemeni mamei, ci preferă Dreptul. Pe viitor, i-ar plăcea să devină magistrat, alegere ce o cântă pe cea care i-a dat naștere.

ADVERTISEMENT

Raluca Moianu este cunoscută de către cei mai mulți români datorită emisiunii de la începutul anilor 2000, ”Iartă-mă”. Producția s-a difuzat din 2000 până în 2007 la TVR și era una dintre cele mai de succes ale vremurilor de atunci.

Puțini știu faptul că Raluca Moianu este originară din București, dar a copilărit în Bogota (Columbia), acolo tatăl său fiind ambasador. Mai târziu, în adolescență a revenit în Capitală unde a urmat liceul și a absolvit Facultatea de Chimie. Nu se gândea, însă, că drumul său va fi altul.

ADVERTISEMENT