Fotbal international

Decizia luată de Răzvan Lucescu în cazul pandemiei de coronavirus. Antrenamentele lui Al Hilal, suspendate

15.03.2020 | 15:39
Decizia luata de Razvan Lucescu in cazul pandemiei de coronavirus Antrenamentele lui Al Hilal suspendate
ADVERTISEMENT

Al Hilal a anunțat, prin intermediul unui comunicat emis pe Twitter, că antrenorul echipei, Răzvan Lucescu, a suspendat antrenamentele pentru o săptămână.

Antrenamentele de la Al Hilal au fost suspendate o săptămână

Pandemia de coronavirus a suspendat cele mai importante competiții sportive din Europa, iar în ultimele zile a produs efecte și în Arabia Saudită, unde oficiliatățile au hotărât amânarea meciurilor oficiale programate în luna martie.

ADVERTISEMENT

Miercuri, pe 11 martie, Al Hilal a remizat, scor 1-1, cu Damac, în runda a 22-a din Saudi Premier Legue, iar la trei zile distanță Răzvan Lucescu a hotărât suspendarea pentru o săptămână a ședințelor de pregătire ale echipei.

Decizia antrenorului român a fost anunțată de clubul Al Hilal printr-un mesaj postat pe contul oficial de Twitter.

ADVERTISEMENT

După hotărârea de a suspenda evenimentele sportive, staff-ul tehnic al echipei a decis odihnirea jucătorilor pentru o săptămână”, se arată în mesajul transmis de Al Hilal.

Cel puțin două meciuri, amânate

Forurile conducătoare din Arabia Saudită a hotărât suspendarea activităților sportive în luna martie, perioadă ce se poate prelungi dacă situația cauzată de coronavirus nu se va îmbunăți.

ADVERTISEMENT

Al Hilal, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, avea programate două partide în martie, în Cupa Regelui, cu Abha, și în campionat, cu Al Nasr Riyadh.

După 22 de etape disputate din Saudi Premier League, Al Hilal, câștigătoare a Ligii Campionilor Asiei în 2019, cu Răzvan Lucescu pe bancă, ocupă primul loc al clasamentului, cu 51 de puncte, la șase în fața formației de pe poziția secundă, Al Nasr Riyadh.

ADVERTISEMENT

În primul meci din luna aprilie, care, cel puțin deocamdată, nu a fost amânat, Al Hilal urmează să joace cu Pakhator, din Uzbekistan, în grupele Ligii Campionilor Asiei. Înaintea meciului direct, cele două formații sunt împart primul loc al grupei B, din care mai fac parte Al Ahli Dubai și Shahr Khodrou, din Iran, cu șase puncte din tot atâtea posibile.

ADVERTISEMENT