Fotbal intern

Decizia luată de UEFA înaintea meciului România U21 – Franța U21. Ce se întâmplă la stadionul din Cesena

23.06.2019 | 12:51
Decizia luata de UEFA inaintea meciului Romania U21  Franta U21 Ce se intampla la stadionul din Cesena

Echipa națională a României U21 se duelează cu reprezentativa similară a Franței, luni, 24 iunie, de la ora 22.00, în Grupa C de la Campionatul European U21 găzduit de Italia și San Marino, pe stadionul Dino Manuzzi din Cesena, iar UEFA a luat o decizie importantă înaintea duelului care va decide ocupanta primului loc din Grupa C.

Decizia luată de UEFA înaintea meciului Franța U21 – România U21

România U21 și Franța U21  se află la egalitate de puncte în clasamentul Grupei C, cu 6 puncte, dar elevii lui Mirel Rădoi sunt avantajați de golaveraj înaintea meciului direct. Duminică, 23 iunie, cu o zi înaintea partidei din runda a 3-a din Grupa C de la EURO 2019, cele două reprezentative au programate antrenamentele oficiale de dinaintea duelului, dar UEFA a luat o hotărâre importantă.

Organizatorii au decis să menajeze gazonul stadionului Dino Manuzzi din Cesena pentru ca acesta să arate bine la ora meciului dintre echipa națională a României și Franța U21, iar aceștia le-au transmis oficialilor celor două reprezentative ca să mute antrenamentele oficiale pe stadioanele unde se antrenează zi de zi. Astfel, tricolorii lui Mirel Rădoi vor efectua ședința de pregătire azi, de la ora 21.00 (ora României), pe stadionul Tonimo Pantieri din Maldola, iar francezii vor face același lucru.

Stadionul Dino Manuzzi din Cesena
Stadionul Dino Manuzzi din Cesena

O brigadă bulgară arbitrează România U21 –

Franța U21

UEFA a decis și cine va arbitra meciul dintre Franța U21 și România U21. Astfel, duelul care are loc luni, 24 iunie, de la ora 22.00, este arbitrat de o brigadă bulgară, cu Georgi Kabakov la centru, ajutat de asistenții Martin Margaritov și Divan Valkov. Scoțialul Bobby Maden este al patrulea oficial, iar arbitrii VAR sunt spaniolii Ricardo de Burgos și Xavier Estrada Fernandez.

Meciul dintre Franța U21 și România U21 are loc luni, 24 iunie, de la ora 22.00, pe stadionul Dino Manuzzi, în etapa a 3-a din Grupa C. Echipa pregătită de Mirel Rădoi se află pe primul loc, cu 6 puncte, la egalitate cu Franța U21, dar tricolorii sunt avantajați de golaveraj. TVR va transmite meciul de la Cesena, iar pe FANATIK găsiți toate fazele importante LIVE VIDEO.

1.44 e cota BETANO pentru ca Romania sa marcheze impotriva Frantei

Tags: