Cele mai citite

Anunţul făcut de UEFA după moartea lui Astori. Vizează toate meciurile din cupele europene

UEFA reacţionează la decesul lui Davide Astori. Vezi ce a decis forul european pentru toate meciurile din cupele europene din această săptămână.
05.03.2018 | 19:52
Anunţul făcut de UEFA după moartea lui Astori. Vizează toate meciurile din cupele europene
ADVERTISEMENT

Liga profesionistă din Italia a reacţionat în regim de urgenţă duminica trecută, după ce a fost anunţată tragedia din lotul Fiorentinei, care se afla în hotel pentru meciul de la Udine. Giovanni Malago, preşedintele Ligii a anunţat că toate cele şapte partide care urmau să aibă loc dumiminică, în cadrul etapei a 27-a din Serie A, se vor amâna pentru o dată care va fi stabilită ulterior. Şapte, pentru că meciurile SPAL – Bologna 1-0, Lazio – Juventus 0-1 şi Napoli – AS Roma 2-4 se jucaseră deja cu 24 de ore înainte.

A fost o decizie apreciată de lumea fotbalului italian, părerea majoritară fiind că era greu să pretinzi jucătorilor să fie cu capul la fotbal după ce au aflat groaznica veste. Omagiu căpitanului Fiorentinei au adus şi toate echipele italiene aflate în competiţie în aceste zile şi vor continua să o facă până joi, când fotbalistul va fi înmormântat.

ADVERTISEMENT

Trei cluburi italiene sunt angrenate în cupe în această săptămână

În această săptămână revin în actualitate şi competiţiile europene intercluburi. Patru dintre partidele retur din optimile de finală ale Champions League şi toate cele opt meciuri din turul Europa League. În Champions vor juca PSG – Real Madrid, Tottenham – Juventus, Liverpool – FC Porto şi Manchester City – FC Basel.

UEFA a anunţat că la fiecare din aceste jocuri,înaintea fluierului de start, se va ţine un minut de reculegere în memoria lui Davide Astori. În afara lui Juventus, alte două echipe italiene vor juca joi în Europa League, ambele acasă, AC Milan – Arsenal şi Lazio – Dinamo Kiev.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri