Fotbal intern

Decizia luată de Viitorul, după demiterea lui Mircea Rednic: Gică Hagi va coordona echipa în play-out

09.04.2021 | 09:19
Decizia luata de Viitorul dupa demiterea lui Mircea Rednic Gica Hagi va coordona echipa in playout
ADVERTISEMENT

Viitorul Constanța a ratat prezența în play-off, ceea ce a dus la demiterea antrenorului Mircea Rednic. Din această cauză, patronul Gică Hagi va veni mai aproape de echipă și îi va coordona activitatea în play-out-ul Ligii 1.

Ratarea de către Viitorul Constanța, pentru al doilea sezon consecutiv, a prezenței în faza play-off a campionatului l-a determinat pe patronul clubului de la malul mării să ia măsuri extreme.

ADVERTISEMENT

După demiterea lui Mircea Rednic, fostul decar al echipei naționale a decis că este momentul să revină alături de prima echipă a Viitorului, pentru a salva ce se mai poate salva din acest sezon, deja compromis pentru gruparea dobrogeană.

Gică Hagi va coordona Viitorul în play-out. Antrenor va fi Cătălin Anghel

Conform Prosport, Gică Hagi va superviza activitatea echipei de seniori, dar nu va sta pe bancă la meciurile dobrogenilor. În funcția de antrenor, fie și interimar, va fi instalat Cătălin Anghel. Președintele Viitorului, Gică Popescu, a explicat decizia lui Hagi de a reveni lângă prima echipă.

ADVERTISEMENT

”Gică Hagi va veni mai aproape de echipă. Este un moment dificil, în care trebuie să strângem rândurile. Toți trebuie să ajutăm cât mai mult pentru a salva situația, iar play-out-ul este unul foarte dificil.

Este nevoie de experiența lui Gică Hagi și sunt convins că ne va ajuta, așa cum a făcut-o mereu. El a creat acest sistem, această filosofie de joc și el știe cel mai bine cum trebuie implementată”, a declarat președintele clubului FC Viitorul, Gică Popescu, pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT

Cine este Cătălin Anghel

Noul tehnician al Viitorului este unul dintre cei mai vechi colaboratori ai lui Gică Hagi în cadrul Academiei de Fotbal pe care o conduce.

Cătălin Anghel lucrează cu Gică Hagi încă din 2009, de când a fost inaugurată Academia de la Ovidiu. A fost antrenorul principal al primei echipe, între 2009 și 2013 și a promovat cu Viitorul în eșalonul secund, în 2010.

ADVERTISEMENT

În perioada 2013-2015 a mai antrenat-o pe Săgeata Năvodari, fără să obțină performanțe deosebite. A revenit alături de Hagi în 2015 și de atunci a fost mereu asistentul ”Regelui” la clubul constănțean.

ADVERTISEMENT