Fotbal intern

Decizia luată de Vlad Chiricheş după ce s-a accidentat din nou! Ce va face căpitanul naţionalei! EXCLUSIV

20.03.2019 | 16:21
Decizia luata de Vlad Chiriches dupa ce sa accidentat din nou Ce va face capitanul nationalei EXCLUSIV

Vlad Chiricheş s-a accidentat în ultimul meci jucat de Napoli în Europa League şi va rata cele două partide ale echipei naţionale a României din startul preliminariilor pentru Campionatul European din 2020. Fundaşul român abia revenise după o ruptură a ligamentului încrucişat şi a suferit o ruptură fibriliară la coapsă în timpul manşei retur cu Salzburg din optimile de finală ale Europa League.

Decizia luată de Vlad Chiricheş după ce s-a accidentat din nou. Se tratează la “vraci”

După ce s-a accidentat pentru a doua oară în acest sezon, Vlad Chiricheş a luat decizia să se trateze la “vraci”. FANATIK a aflat că fundaşul de 29 de ani a plecat la Belgrad, unde va merge la celebra Marijana Kovacevic pentru a se pune mai repede pe picioare. Oficialii lui Napoli au anunţat că fotbalistul român va absenta trei săptămâni, ceea ce ar însemna că Vlad Chiricheş ar urma să rateze primele meciuri ale formaţiei antrenate de Carlo Ancelotti de după pauza competiţională.

Căpitanul echipei naţionale nu ar fi primul fotbalist român care apelează la Marijana Kovacevic. Recent, FANATIK a anunţat că Mihai Pintilii a mers la “vraciul” sârb pentru a-şi reveni mai repede după o microruptură suferită la coapsa stângă în timpul meciului cu FC Voluntari.

Decizia luată de Vlad Chiricheş după ce s-a accidentat din nou. Merge la "vraciul" Marijana Kovacevic
Decizia luată de Vlad Chiricheş după ce s-a accidentat din nou. Merge la “vraciul” Marijana Kovacevic

Vlad Chiricheş nu e prima oară la “vraci”

Marijana Kovaceciv este cunoscută că foloseşte metode alternative pentru a-i pune pe picioare pe sportivi, iar mulţi fotbalişti importanţi au apelat la serviciile ei de-a lungul timpului. De altfel, Vlad Chiricheş nu este la prima vizită la “vraci”. În toamna anului 2010, pe când juca la Pandurii Târgu Jiu, căpitanul echipei naţionale s-a accidentat şi a fost trimis de oficialii clubului la Belgrad. “Din păcate Chiricheş şi Maksumic sunt accidentaţi. I-am trimis la Belgrad, la Marijana Kovacevic, dar şi aşa şansele să joace cu Steaua sunt mici”, declara Petre Grigoraş, antrenorul de atunci al gorjenilor.

Cosmin Contra, actualul selecţioner al echipei naţionale a României, a fost, la rândul lui, clientul Marijanei Kovacevic. “Mi s-a întâmplat să am ruptură musculară când eram la Timișoara. Am fost la Marijana și la finalul săptămânii am jucat fără probleme. Am făcut două zile de tratament, ședințe de 4-5 ore cu acel aparat. Mi-a spus că pot începe alergările ușoare și că pot să joc la sfârșit de săptămână”, susţinea Cosmin Contra.

Cine a mai apelat la Marijana Kovacevic

Fotbaliştii români au apelat în repetate rânduri la Marijana Kovacevic, printre aceştia numărându-se Adrian Ilie, Bogdan Mara, Ianis Zicu, Gabi Mureșan, Eugen Trică sau Daniel Coman. Pe lista clienţilor “vraciului” din Belgrad se regăsesc şi nume importante din fotbalul european precum: Frank Lampard, Robin van Persie, Steven Gerrard, Dejan Stankovic, Vincent Kompany, Pablo Zabaleta sau Branislav Ivanovic.