Fotbal intern

Decizia lui Alibec după ce Dică l-a dat afară. Ce va face atacantul

15.05.2018 | 14:31
Decizia lui Alibec dupa ce Dica la dat afara Ce va face atacantul

FANATIK.RO a aflat ce decizie a luat Denis Alibec după ce Nicolae Dică a hotărât să-l dea afară de la FCSB. Între cei doi a avut loc un scandal înaintea meciului CS Universitatea Craiova – FCSB, scor 0-1, din etapa a 9-a din play-off-ul Ligii 1 Betano, iar Gigi Becali s-a decis ca atacantul să plece la vară de la vicecampioana României.

Astfel, atacantul nu a făcut deplasarea cu delegaţia FCSB-ului pentru meciul cu CS Universitatea Craiova. După victoria de pe “Ion Oblemenco” Nicolae Dică le-a dat jucătorilor săi liber marţi, iar miercuri au două antrenamente programate. Deşi tehnicianul i-a transmis că nu mai vrea să audă de el şi nu va face parte din lotul pentru meciul cu Astra Giurgiu, Denis Alibec a hotărât ca miercuri să se prezinte la antrenamentele FCSB-ului, deşi riscă să nu fie primit.

Denis Alibec a decis să meargă la antrenamente, deşi a fost dat afară de Dică

Mai mult, conform unor surse din anturajul echipei, Denis Alibec va merge la toate antrenamentele programate în această săptămână şi va aştepta să se joace meciul cu Astra, care are loc duminică, de la ora 20.45, în etapa a 10-a din play-off-ul Ligii 1 Betano, iar la finalul sezonului va lua o decizie în ceea ce priveşte viitorul său.

Bordeaux vrea să-l transfere pe Denis Alibec

Gigi Becali este dispus să renunţe la serviciile internaţionalului român în vară, iar suma pe care latifundiarul din Pipera o cere pentru Denis Alibec este de 1.700.000 de euro. Atacantul de la FCSB nu duce lipsă de oferte, acesta fiind pe lista echipei Bordeaux, care a făcut o primă ofertă de 4.500.000 de euro, dar Becali cerea în iarnă 5.000.000 pentru vârful cumpărat de la Astras Giurgiu cu 2.000.000.

FCSB – Astra Giurgiu, duminică, ora 20.45, în etapa a 10-a din play-off-ul Ligii 1 Betano, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro. VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL ETAPEI 10 DIN PLAY-OFF.