Sport

Decizia lui Gigi Becali în privința lui Ivan Mamut după golul decisiv din U Craiova – FCSB. Ce spune despre reușita croatului

Ivan Mamut a fost omul decisiv în meciul U Craiova - FCSB, iar Gigi Becali a decis să-l păstreze și în sezonul viitor în cazul în care ”roș-albaștrii” vor câștiga titlul.
09.05.2022 | 11:08
Decizia lui Gigi Becali in privinta lui Ivan Mamut dupa golul decisiv din U Craiova  FCSB Ce spune despre reusita croatului
Ivan Mamut a fost omul decisiv în meciul U Craiova - FCSB, iar Gigi Becali a decis să-l păstreze și în sezonul viitor în cazul în care ”roș-albaștrii” vor câștiga titlul. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României s-a impus în Bănie cu 1-0 datorită unui gol de generic reușit de croat și este în continuare la 2 puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Ivan Mamut l-a convins pe Gigi Becali după reușita din partida U Craiova – FCSB

Gigi Becali a hotărât să-l premieze pe atacantul Ivan Mamut pentru golul decisiv înscris la întâlnirea U Craiova – FCSB și a promis că-l va păstra în lot pe croat dacă echipa sa va ieși campioana în Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

”M-am sculat de la 6 în vizor cu golul lui Mamuut. Cum să dea Mamut gol cu călcâiul? Asta a făcut-o Dumnezeu, doar așa putea să dea Mamut cu călcâiul. Și asta când ei ne dominau de 20 de minute, numai ei jucau. Nu mai speram deloc, am zis o sa fie egal. Așa ceva nu poată să facă un om. Dumnezeu ți-a dat.

Dumnezeu a zis că tu nu poți să câștigi, Baiaram dă bară, tu dai gol, apoi ei iar bară. Altă explicație nu există. Nu are rost să comentez, că așa a mers jocul, e fără comentarii. Ei să fie călare pe joc, pentru că așa au fost, și de aseară mi-au revenit emoțiile. În primul rând ne interesa să fim siguri de locul 2. Dacă așa a făcut Dumnezeu, cred că o să facă până la final.

ADVERTISEMENT

Ce să mai facă echipa, face Dumnezeu. Ce încredere să ai tu în echipă când îți arată Dumnezeu că dă gol Mamut cu călcâiul. Ianis Stoica nu prea făcea faza defensivă, Tavi și el era aerian, și atunci s-a gândit Petrea să-l bage pe Mamut.

Dacă luăm campionatul, și Dumiter, și Mamut rămân la noi. Bine, Mamut mai are contract cu noi, dar îi voi prelungi și lui Dumiter. Îmi permit să pierd câteva sute de mii de euro cu ei pentru că o să iau 20 de milioane din cupele europene”, a declarat Becali la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

Becali a făcut echipa de start la Craiova

Chiar dacă a spus că antrenorul Toni Petrea a fost cel care a decis să-l introducă în finalul partidei pe Ivan Mamut, finanțatorul ”roș-albaștrilor” a lăsat să se înțeleagă că el a făcut echipa de start pentru jocul de la Craiova.

”Aici mi-a dat Dumnezeu înțelepciunea să aleg jucătorii. Pe Tănase îl bagi unde vrei tu, și fundaș central, el joacă. Eu am niște principii de viață, stăpânul trebuie să-și ghidoneze avuția lui. Dacă îți dau ție un salariu, ce treabă am eu cu Occidentul. Pe mine mă interesează ce spune Hristos că stăpânul scoate căruța din noroi.

ADVERTISEMENT

Nu știu despre Coman. Uite cum le face Dumnezeu, a intrat Ianis Stoica în locul lui, apoi Mamut în locul lui Ianis. Asta e lucrare, sper să o facă până la final. Am spus când erau 8 puncte că nu mai avem șanse la campionat decât dacă vrea Dumnezeu”, a explicat Gigi Becali.

Imediat după ultimul fluier al lui Istvan Kovacs pe arena Ion Oblemenco, omul de afaceri a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre succesul din partida cu Universitatea Craiova și spunea același lucru, că totul a fost posibil doar cu ajutorul lui Dumnezeu.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 2,22 este cota pentru „nu marchează ambele echipe sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT