Fotbal intern

Decizia lui Nicolae Dică și Gigi Becali care îl enervează pe Mirel Rădoi! Dennis Man, motiv de supărare!

03.12.2018 | 22:09
Decizia lui Nicolae Dica si Gigi Becali care il enerveaza pe Mirel Radoi Dennis Man motiv de suparare
ADVERTISEMENT

Dennis Man este cel mai în formă jucător de la FCSB și unul dintre starurile naționalei României U21, calificată după 20 de ani la un turneu final. Man și-a câștigat locul de titular în reprezentativa de tineret în banda dreapta, acolo unde a făcut ravagii în preliminarii. FANATIK a aflat că ultimele schimbări de la formația roș-albastră nu i-au picat deloc bine selecționerului U21. Decizia lui Nicolae Dică și Gigi Becali care îl enervează pe Mirel Rădoi are legătură directă cu Man.

Fotbalistul de 20 de ani este considerat punct fix în schema tactică a tricolorilor și orice modificare în jocul său atrage după sine probleme pentru ceea ce are de gând să implementeze Rădoi. În condițiile în care grupa de la Euro 2019 este una infernală, cu Franța, Anglia și Croația, antrenorul nu își permite ca o piesă de bază să fie scoasă din zona de confort.

ADVERTISEMENT

“Geniul și inspirația lui Dică”, lăudate de patron!

Nicolae Dică a venit cu o inovație tactică la FCSB în partida de la Iași: Dennis Man a fost folosit al doilea vârf, în spatele lui Raul Rusescu. Adus din banda dreaptă, unde evoluțiile sale pentru formația roș-albastră începuseră să nu mai fie la fel de sclipitoare, Man a fost omul meciului din Copou.

Man nu a mai dat gol de 7 luni. Chiar vorbeam cu MM, că ăsta s-ar putea să fie bombă al doilea atacant. Pe noi ne interesează să facem bani din fotbal, trebuie să facem orice mutare pentru a ridica valoarea jucătorilor. Formula după seara asta o să fie Man al doilea atacant. Nu că îl bag eu să joace.

ADVERTISEMENT

Eu vorbesc cu Dică și îi zic: ‘Băi, Dică, eu vreau să fac bani la fotbal. Man ca al doilea atacant poate să fie bombă’. Și așa trebuie să facă! Vreți să mă comande pe mine antrenorii, să dau faliment? Aici sunt ideea, inspirația și geniul lui Dică”, declara Gigi Becali, după meciul cu Iași, despre fotbalistul dorit de Fenerbahce.

Dennis Man primește sfaturi tactice de la Nicolae Dică
Dennis Man a marcat două goluri în cele două meciuri în care a evoluat în poziție centrală, ca al doilea vârf

Noul post pe care a fost introdus internaționalul de tineret s-a păstrat și la disputa de la Pitești cu Gaz Metan. Man a fost din nou printre cei mai buni și a marcat din nou, spre satisfacția lui Becali:

ADVERTISEMENT

Eu așa am înțeles, că Florinel Coman nu mai are loc în primul 11, deși e jucător valoros. Dar, mie îmi convine foarte tare ce a spus Dică. Acum mă bucur de Man”, a afirmat finanțatorul FCSB

Decizia lui Nicolae Dică și Gigi Becali care îl enervează pe Mirel Rădoi! Dennis Man, pe poziția lui Ianis Hagi!

Mutarea inspirată a tehnicianului nu l-a surprins prea tare pe fotbalist, care susține că poziția îi este destul de familiară din perioada UTA: “Am mai jucat acolo pe vremea când evoluam la Liga a II-a, a fost bine. Mă bucur că am reușit să înscriu din nou și sunt fericit că echipa a câștigat”, a spus Dennis Man după triumful cu Gaz Metan.

ADVERTISEMENT

Nu toată lumea a fost încântată de “găselnița” lui Dică! Conform surselor FANATIK, Mirel Rădoi nu este deloc fericit că poziția în teren a lui Man la FCSB nu va mai coincide cu ceea ce ar trebui să joace la naționala U21. Pentru tineret, Dennis este prima opțiune în banda dreapta, pentru că în centru locul este ocupat de Ianis Hagi! Este imposibil ca fotbalistul de la Viitorul să fie scos din locul unde strălucește, indiferent de prestațiile pe care le va avea Man. O problemă în plus pentru Rădoi înaintea unui turneu final așteptat de 20 de ani România.

Dennis Man cu mingea la picior
Dennis Man este titular de drept la naționala României U21, acolo unde a evoluat mereu în bandă

Ilie Dumitrescu, încântat de stelist: “Joacă un fotbal total!”

Creșterea din jocul lui Dennis Man, pentru care Zenit a oferit 13 milioane de euro, a fost remarcată și de Ilie Dumitrescu. Fostul mare internațional român susține că inclusiv selecționerul primei reprezentative, Cosmin Contra, l-a lăudat pe Man pentru stilul de joc. “Vorbeam cu Contra legat de Dennis Man. Cum reacționează din punct de vedere tactic, dacă respectă sarcinile, dacă joacă un fotbal total. Mi-a zis că e unul din puținii jucători din campionatul nostru care joacă un fotbal total.

Scoate adversari din joc, finalează. Încet, încet va deveni un lider la Steaua. Sunt convins că a avut oferta asta de 13 milioane de euro. Eu am discutat la telefon cu Gigi și mi-a zis că vrea să sară de bariera asta de 20-25 de milioane de euro pe un jucător”, a declarat Ilie Dumitrescu la Digisport.

Nicolae Dică îi dă indicații lui Dennis Man
Dennis Man a impresionat și la naționala României, nu doar la FCSB, iar Ilie Dumitrescu a vorbit la superlativ de elevul lui Nicolae Dică
ADVERTISEMENT