News

Decizia magistraților în cazul femeii acuzate că a ajutat la incendierea amantului italian. Anunțul Curții de Apel

Magistrații de la Curtea de Apel București au anunțat, marți, o decizie în cazul femeii acuzate că a ajutat la incendierea amantului italian.
29.11.2022 | 10:10
Decizia magistratilor in cazul femeii acuzate ca a ajutat la incendierea amantului italian Anuntul Curtii de Apel
Ce se întâmplă cu femeia acuzată că a ajutat la ucidere amantului italian. Decizia Curții de Apel. Sursa foto: ziare.com / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Noi informații din procesul crimei de la Măgurele. Magistrații Curții de Apel București au luat o decizie în ceea ce o privește pe femeia acuzată că a ajutat la incendierea amantului italian

Ce se întâmplă cu femeia acuzată că a ajutat la ucidere amantului italian. Decizia Curții de Apel

În luna mai a acestui an, cetăţeanul italian Mauro Donato a fost ucis la Măgurele. El avea o relaţie cu Adriana Bărbălău.

ADVERTISEMENT

În noaptea crimei, italianul a mers acasă la ea și a găsit-o împreună cu soțul. Pe fondul geloziei a izbucnit un uriaș scandal. Afaceristul din Italia ar fi fost ucis și dus pe câmp, unde cei doi români i-au dat foc pentru a scăpa de cadavru.

După acest eveniment, românca a fost pusă sub acuzare pentru că l-ar fi ajutat pe soțul ei să îl ucidă apoi să îi incendieze cadavrul amantului italian.

ADVERTISEMENT

Femeia contestă însă aceste acuzații. Deși a luat parte la uciderea amantului său, Adriana Bărbălău a spus că ea a avut o minimă contribuție la crimă, soțul ei fiind acela care l-a bătut, l-a electrocutat pe italian, pentru ca în cele din urmă să îl ucidă, să îl tranșeze și să îl abandoneze pe câmp,

Acum, femeia susține că nu are parte de un proces echitabil și spune că vrea să fie pusă față în față cu martorii din dosar.

ADVERTISEMENT

Recent, aceasta a depus o cerere de strămutarea a procesului penal. Ea ceruse ca dosarul ei să fie mutat de la Tribunalul Ilfov la altă instanță egală în grad din teritoriu.

Luni, 28 noiembrie, Curtea de Apel București a respins această dorință a femeii.

”Respinge ca nefondată cererea de strămutare a cauzei cu nr. 2604/93/2022 și a cauzei cu nr. 2604/93/2022/a1, aflate pe rolul Tribunalului Ilfov – Secția Penală, cerere formulată de petenta Bărbălău Carmeluța Adriana.

ADVERTISEMENT

În temeiul art. 275 alin. 2 Cod procedură penală obligă petenta la 400 de lei cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică din 28.11.2022”, se arată în minuta Curții de Apel București, notează ziare.com.

ADVERTISEMENT