Life

Decizia neașteptată luată de Regele Charles cu privire la Prințul Harry. Camilla nu este este deloc încântată

Regele Charles se gândește la un plan care îl include pe Prințul Harry. Camilla și Prințul William, însă, nu ar fi deloc încântați.
02.07.2024 | 17:09
Decizia neasteptata luata de Regele Charles cu privire la Printul Harry Camilla nu este este deloc incantata
Decizia luată de Regele Charles cu privire la Prințul Harry. Sursa foto: colaj Fanatik/ Hepta
ADVERTISEMENT

Regele Charles ar fi în discuții pentru a merge în vizită în America, pentru a petrece timpul cu nepoții săi. Își dorește din suflet acest lucru, dar decizia nu ar fi deloc pe placul celuilalt fiu al său, Prințul William. Nici Camilla nu ar fi atât de încântată.

Regele Charles vrea să-l viziteze pe Prințul Harry în America

Tom Quinn, expert regal, a dezvăluit că Regele Charles al Marii Britanii își dorește să fie „un bunic prietenos” pentru Prințul Archie și Prințesa Lilibet. Pentru asta, însă, trebuie să călătorească la Montecito pentru ai putea vedea.

ADVERTISEMENT

Conform publicației New Idea, monarhul ar putea puțin timp liber săptămâna viitoare, perioadă în care ar putea merge în America. Mai ales că Prințul Harry ar ezita să-i aducă pe cei mici în Regatul Unit.

Expertul spune că nici Harry nu ar păși prea curând pe pământ britanic. De aceea, Regele Charles ar vrea să meargă el la nepoții din partea Prințului Harry, fiind „disperat” să fie aproape de aceștia.

ADVERTISEMENT

„Este disperat să-i vadă pe ai săi și urăște ideea că Archie și Lilibet nu-și vor mai aminti de el, ca de bunicul cald și prietenos care vrea să fie”, a dezvăluit expertul regal, conform okmagazine.ro. 

William și Camilla nu ar fi de acord

Cineva ar fi susținut că Regele Charles s-ar simți „un pic mai bine” la câteva luni după ce a fost diagnosticat cu cancer. Astfel că ar putea fi șansa lui să pună capăt tensiunilor din familie.

ADVERTISEMENT

„Această dispută a durat mult prea mult timp, iar Charles este nerăbdător să o rezolve, dar știe că trebuie să fie pe terenul lui Harry și Meghan, mai ales dacă vrea să-și vadă nepoții”, spune sursele.

Totuși, chiar dacă Harry ar fi dispus să-l primească pe tatăl său în Montecito, Regina Camilla și Prințul William nu ar fi încântați de această decizie luată de Regele Charles.

ADVERTISEMENT

Pe de o parte, aceștia sunt și îngrijorați și de sănătate monarhului. Dar Prințul William nici nu ar putea înțelege dorința Regelui Charles de a-l vedea pe fratele său. „William nu poate înțelege de ce Charles ar face această vizită. Camilla este împotriva călătoriei din motive de sănătate”, au mai susținut sursele.

ADVERTISEMENT