Life

Decizia oficială a producătorilor Survivor România în cazul biscuiților furați de Zannidache. Sebi și Culiță Sterp au încălcat și ei regulamentul

18.04.2021 | 21:33
Decizia oficiala a producatorilor Survivor Romania in cazul biscuitilor furati de Zannidache Sebi si Culita Sterp au incalcat si ei regulamentul
ADVERTISEMENT

Producătorii Survivor România au luat decizia mult așteptată în cazul lui Zannidache, faimos care a încălcat regulamentul furând niște biscuiți pe care i-a găsit pe plajă.

Chiar dacă a împărțit biscuiții cu colegii săi, Zanni a fost singurul care a trebuit să răspundă pentru încălcarea regulamentului, căci el a fost cel care a găsit biscuiții respectivi.

ADVERTISEMENT

Zanni și-a recunoscut fapta și și-a cerut deja iertare de la echipa Survivor România, însă decizia în cazul său a fost anunțată abia în ediția de duminică, 18 aprilie.

Zannidache, iertat de producătorii Survivor România pentru biscuiții furați

Dan Pavel, prezentatorul emisiunii, a anunțat că Zanni a fost iertat și nu va fi sancționat, astfel că își va continua parcursul în competiție. A cântărit foarte mult faptul că și-a recunoscut vina, însă acum alți doi concurenți sunt sub semnul întrebării.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă. Prezentatorul nu a vrut să spună ce au făcut cei doi, însă vom afla cu siguranță în curând ce reguli au încălcat.

Culiță ar putea fi sancționat pentru că s-a despărțit de grup. Concurentul a dispărut timp de 10 ore

În cazul lui Culiță putem presupune care este greșeala pe care a făcut-o: s-a aventurat prea departe și a plecat de lângă colegii săi, cântărețul fiind dat dispărut pentru câteva ore. În cele din urmă, băiatul a fost găsit de Garda de Coastă din Dominicană.

ADVERTISEMENT

Culiță a spus staffului că s-a rătăcit timp de 10 ore când a mers într-o pădure, însă se pare că producătorii nu au fost foarte convinși de acest argument.

„Erau 10 oameni aliniați. Mă gândeam că scoate unul pușca, zici că eram infractorul. E un lucru bun că lor le pasă de noi, na, e normal, dar m-am speriat. Chiar e periculos să te rătăcești, să rămâi singur prin pădure… Ei se pot gândi la orice. Poți să cazi într-o groapă din aia mare, să te muște ceva”, le-a spus Culiță colegilor săi după ce s-a reunit cu ei, descriind cum a fost găsit pe o altă plajă.

ADVERTISEMENT