Sport

Decizia pe care un englez o va regreta toată viața. Și-a tatuat „It’s coming home” înainte de finala Euro 2020. Video

Un suporter englez a suferit o dezamăgire mai profundă decât oricare alt compatriot. Și-a tatuat „It's coming home” înainte ca Anglia să piardă finala Euro 2020
13.07.2021 | 09:56
Decizia pe care un englez o va regreta toata viata Sia tatuat Its coming home inainte de finala Euro 2020 Video
ADVERTISEMENT

Lewis Holden și-a făcut pe piciorul stâng un tatuaj care simbolizează trofeul acordat câștigătoarei Campionatului European, cu mesajul „Euro 2020 – Anglia, câștigătoare. It’s coming home”.

În vârstă de 26 de ani, englezul nici nu concepea ca naționala Albionului să nu ia primul ei titlu continental.

ADVERTISEMENT

Tatuajul pe care un englez îl va regreta toată viața: „Anglia, câștigătoarea EURO 2020”, înainte de finala cu Italia

„În timpul loviturilor de departajare, nici nu m-am gândit la tatuaj. Voiam ca Anglia să câștige mai mult ca orice. Când am văzut că a pierdut, a fost absolut îngrozitor.

Apoi mi-am amintit de tatuaj. Nu o să-l scot, lumea îmi spune să-l acopăr.

Poate o să schimb data, o să scriu 2024. Sau o să scriu ‘Anglia, câștigătoarea semifinalei’.

ADVERTISEMENT

Familia mea a fost amuzată. Am primit mesaje de la fanii Italiei, au glumit pe seama mea”, a declarat fanul englez.

Ajunsă în premieră într-o finală de Campionat European, naționala Angliei a avut degeaba avantajul terenului propriu. Pe Wembley, în fața a peste 60 de mii de spectatori, Italia a cucerit pentru a doua oară Euro, după succesul din 1968.

ADVERTISEMENT

Eroul „Squadrei Azzurra” a fost portarul Gianluigi Donnarumma, care a apărat două lovituri de departajare, a treia fiind ratată de Marcus Rashford. În urma prestației avute la acest turneu final, goalkeeperul de 22 de ani a primit titlul de cel mai bun fotbalist al competiției.

Boris Johnson, mândru de fotbaliștii lui Southgate

În ciuda dezamăgirii profunde provocate de ratarea titlului continental, Boris Johnson, premierul Marii Britanii, a încercat să le ridice moralul jucătorilor englezi, printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare:

ADVERTISEMENT

„Un rezultat dureros pentru finala Euro 2020, dar Gareth Southgate și întreg lotul de jucătorii ai Anglei, au evoluat ca niște eroi. Au făcut o întreagă țară mândră și merită felicitați”, a scris premierul

 

ADVERTISEMENT
Tags: