Life

Decizia radicală luată de Claudia Pătrășcanu după tot tărăboiul din ultimii ani cu Gabi Bădălău: „Trebuie să respecte acest lucru”

11.05.2021 | 18:15
Decizia radicala luata de Claudia Patrascanu dupa tot taraboiul din ultimii ani cu Gabi Badalau Trebuie sa respecte acest lucru
ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu a luat o decizie radicală în urma scandalurilor în care a fost implicată din cauza divorțului de fostul ei soț, Gabi Bădălău, și a vorbit pentru prima oară despre posibilitatea de a-și reface viața cât mai repede.

Este inima ei ocupată de un bărbat? A depășit momentul separării de fostul ei soț sau în continuare se gândește la el? Cum va gestiona totul de acum înainte având în vedere că are doi copii împreună cu Bădălău?

ADVERTISEMENT

Despre toate aceste lucruri, fosta membră a trupei Sexy a vorbit cu zâmbetul pe buze, declarându-se o femeie fericită, mulțumită de viața ei, în ciuda experiențelor neplăcute din viața ei pe care le cunoaște de câțiva ani o țară întreagă.

Claudia Pătrășcanu nu vrea să își mai facă publice relațiile de iubire

Claudia a spus că dacă se va mai cupla cu cineva, nu îl va mai scoate la lumină și va păstra totul secret. Artista spune că nu e disperată să aibă parte de o nouă dragoste, însă și-ar dori ca viitorul ei iubit să înțeleagă că ea este persoană publică și el nu are de ce să apară prin ziare ori la televizor.

ADVERTISEMENT

Întrebată de o reporteriță de la Antena Stars ce va face dacă viitorul ei partener este la rândul său o persoană publică, aceasta a spus că va face tot posibilul ca presa să nu afle.

Decizia radicală de a nu mai da detalii despre viața ei intimă vine în urma divorțului cu scandal prin care a trecut. Ultima oară, Claudia s-a trezit implicată fără voia ei și în relația fostului ei soț cu Bianca Drăgușanu, săgețile dintre cele două fiind notorii.

ADVERTISEMENT

„Eu mă simt foarte bine cu mine”

„Au fost momente când am pus fotografii, dar de data asta nu se va mai întâmpla. Persoana care va exista în viața mea trebuie să înțeleagă și să respecte acel lucru. 

Eu sunt omul public și cam atât. Dacă… așa mi-aș dori să fie. Acela care va înțelege acest lucru înseamnă că este cu adevărat bărbat. Dacă va fi cântăreț, poate n-o să se știe mult timp.

ADVERTISEMENT

Viața mea este frumoasă așa cum știu eu să mi-o fac. Eu mă simt foarte bine cu mine. Am doi băieți acasă zdraveni și când mă iau în brațe și mă pupă, mă strâng de gât, ce poți să-ți dorești mai mult? Este dragostea supremă”, a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

 

ADVERTISEMENT