ADVERTISEMENT
Fotbal international

Decizia radicală luată de fotbaliștii lui AS Roma! Jucătorii vor renunța la salariul pe patru luni pentru a ajuta clubul

Autor: Andrei Șchiopu | 19.04.2020 | 20:53
Decizia radicală luată de fotbaliștii lui AS Roma! Jucătorii vor renunța la salariul pe patru luni pentru a ajuta clubul
Decizia radicală luată de fotbaliștii lui AS Roma! Jucătorii vor renunța la salariul pe patru luni pentru a ajuta clubul. Sursă foto: beinsports.com

Fotbaliștii lui AS Roma au luat decizia de a renunța la salariul pe patru luni pentru a ajuta clubul pe parte financiară, din cauza crizei declanșate de pandemia de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Fotbaliștii lui AS Roma au renunțat la salariul pe patru luni

Fotbaliștii lui AS Roma au renunțat la salariul pe patru luni pentru a ajuta clubul să nu treacă printr-o situație financiară grea din cauza pandemiei de coronavirus.

„Jucătorii AS Roma, Paulo Fonseca și staff-ul său au ales să renunțe la salariul pe patru luni în actualul sezon pentru a ajuta clubul să treacă peste criza care afectează lumea fotbalului din cauza epidemiei de Covid-19.

ADVERTISEMENT

Vorbim mereu de unitate la Roma și prin a se oferi să nu își primească salariile restul sezonului jucătorii, antrenorul și staff-ul său au dovedit cu toții că suntem cu adevărat uniți”, a declarat Guido Fienga, CEO al AS Roma.

Totodată, jucătorii și staff-ul tehnic au convenit să plăteasca diferența de bani necesară pentru a fi siguri că toți angajații de la AS Roma își vor primi salariile la timp.

ADVERTISEMENT

Coronavirusul a afectat fotbalul

Pandemia de coronavirus a avut efecte negative asupra fotbalului, iar în Mexic, șefii Federației de Fotbal din Mexic au decis ca nicio echipă să nu mai retrogradeze și să nu mai promoveze în următorii cinci ani, pentru a nu afecta situația financiară de la cluburi, care oricum de multe ori e precară.

„Având în vedere că această criză financiară a extins problemele diviziei a doua, mai multe cluburi sunt aproape de faliment și în pericol de dispariție”, a spus Bonilla, președintele Ligii MX.

ADVERTISEMENT

Președintele Ligii MX, Enrique Bonilla, s-a aflat la prima sa apariție publică de la anunțarea pe 20 martie că a fost pozitiv pentru COVID-19.

Cluburile au votat în favoarea schimbărilor drastice după ce au invocat probleme economice pentru a doua divizie care au fost agravate de pandemia coronavirusului.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!