Fotbal international

Decizia radicală luată de fotbaliștii lui AS Roma! Jucătorii vor renunța la salariul pe patru luni pentru a ajuta clubul

19.04.2020 | 20:53
Decizia radicala luata de fotbalistii lui AS Roma Jucatorii vor renunta la salariul pe patru luni pentru a ajuta clubul
ADVERTISEMENT

Fotbaliștii lui AS Roma au luat decizia de a renunța la salariul pe patru luni pentru a ajuta clubul pe parte financiară, din cauza crizei declanșate de pandemia de coronavirus.

Fotbaliștii lui AS Roma au renunțat la salariul pe patru luni

Fotbaliștii lui AS Roma au renunțat la salariul pe patru luni pentru a ajuta clubul să nu treacă printr-o situație financiară grea din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

„Jucătorii AS Roma, Paulo Fonseca și staff-ul său au ales să renunțe la salariul pe patru luni în actualul sezon pentru a ajuta clubul să treacă peste criza care afectează lumea fotbalului din cauza epidemiei de Covid-19.

Vorbim mereu de unitate la Roma și prin a se oferi să nu își primească salariile restul sezonului jucătorii, antrenorul și staff-ul său au dovedit cu toții că suntem cu adevărat uniți”, a declarat Guido Fienga, CEO al AS Roma.

ADVERTISEMENT

Totodată, jucătorii și staff-ul tehnic au convenit să plăteasca diferența de bani necesară pentru a fi siguri că toți angajații de la AS Roma își vor primi salariile la timp.

Coronavirusul a afectat fotbalul

Pandemia de coronavirus a avut efecte negative asupra fotbalului, iar în Mexic, șefii Federației de Fotbal din Mexic au decis ca nicio echipă să nu mai retrogradeze și să nu mai promoveze în următorii cinci ani, pentru a nu afecta situația financiară de la cluburi, care oricum de multe ori e precară.

ADVERTISEMENT

„Având în vedere că această criză financiară a extins problemele diviziei a doua, mai multe cluburi sunt aproape de faliment și în pericol de dispariție”, a spus Bonilla, președintele Ligii MX.

Președintele Ligii MX, Enrique Bonilla, s-a aflat la prima sa apariție publică de la anunțarea pe 20 martie că a fost pozitiv pentru COVID-19.

ADVERTISEMENT

Cluburile au votat în favoarea schimbărilor drastice după ce au invocat probleme economice pentru a doua divizie care au fost agravate de pandemia coronavirusului.

ADVERTISEMENT