Life

Decizia radicală luată de Lorena Buhnici, după valul de hate din online. Postarea care i-a scos din minți pe internauți

Lorena Buhnici a luat o decizie radicală după valul de hate din mediul online. Postarea partenerei de viață a lui George Buhnici i-a scos din minți pe internauți.
22.07.2022 | 18:50
Decizia radicala luata de Lorena Buhnici dupa valul de hate din online Postarea care ia scos din minti pe internauti
Decizia radicală luată de Lorena Buhnici, după valul de hate din online. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Lorena Buhnici a luat o decizie radicală după ce a primit mai multe comentarii de hate din partea internauților. Soția lui George Buhnici a fost criticată dur după ce a publicat o postare controversată.

Decizia radicală luată de Lorena Buhnici, după valul de hate din online.

Astfel, soția fostului prezentator de la iLikeIT a decis să-și închidă contul de Facebook după ce a primit numeroase comentarii de hate.

ADVERTISEMENT

La fel ca George Buhnici, Lorena Buhnici este de părere că femeile care nu au un trup bine tonifiat nu ar trebui să-și facă apariția pe plajă în costum de baie.

Lorena Buhnici a făcut niște afirmații controversate în mediul online. Aceasta a criticat-o pe o tânără supraponderală care își făcea poze pe plajă, pe litoralul din Turcia.

ADVERTISEMENT

“Această balenuță rusească cu o siluetă greu de ținut în frâu a pozat pe nisipurile turcești sub atenta îndrumare a unui fotograf ‘profesionist’. Cred că îi vor ieși bine toate shooting-urile vara asta.”, este mesajul Lorenei Buhnici, notează click.ro.

În urma comentariilor negative primite la postarea în cauză, Lorena Buhnici a luat decizia de a-și închide contul de Facebook.

ADVERTISEMENT

De asemenea, soția lui George Buhnici a limitat comentariile postărilor sale de pe pagina de Instagram.

Cum a reacționat Lorena Buhnici după afirmațiile soțului său

George Buhnici a fost aspru criticat după ce a declarat, în cadrul unui interviu, că nu vrea să vadă femei cu celulită și vergeturi la plajă. Acesta a spus despre soția sa că arată “ca o minoră”.

ADVERTISEMENT

Lorena Buhnici i-a luat apărarea partenerului său de viață prin intermediul unei postări în mediul online. Antreprenoarea s-a afișat în timp ce făcea mișcare, semn că nu se numără printre femeile care au celulită și vergeturi.

În plus, Lorena Buhnici a atras atenția asupra obezității cu care se confruntă copiii și adolescenții din România.

“Un interviu în care informația clară a fost scoasă din context a dus la priceperea unor oameni de a ataca și de arăta cu degetul.

Da, avem un număr mare de obezi (copii și adolescenți), în țara asta, și cineva (soțul meu) a spus-o mai direct… la televizor.

Când o spun medicii nu mai facem postări în social media și nici nu mai criticăm. De fapt, nici nu auzim.

Cât despre ideea de misogin… cred că mulți nu au aflat definiția corectă. Las un link către subiectul corect… ca să puteți dormi liniștite/liniștiți la noapte.”, a scris soția lui George Buhnici pe Instagram.

Vloggerul a avut parte și de consecințe în urma declarațiilor pe care le-a făcut despre femei. Unii colaboratori au decis să renunțe la parteneriatul cu fostul prezentator TV, printre care și BCR.

ADVERTISEMENT