Simona Halep

Decizia Simonei Halep, anunţată de FANATIK şi confirmată de antrenorul ei: “Avea nevoie de aer!”

04.06.2019 | 17:36
Decizia Simonei Halep, anunţată de FANATIK şi confirmată de antrenorul ei:
Simona Halep a reunţat la doi oameni din staff şi s-a pregătit cu francezul Joan Soler la Roland Garros

Simona Halep a ales o pregătire puţin diferită pentru Roland Garros. Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate chiar înainte de turneu, Halep a renunţat la sparring partner-ul Vasile Antonescu şi la kinetoterapeutul Bogdan Covrig.

Simona Halep a renunţat la doi oameni din staff înainte de Roland Garros. Explicaţia antrenorului

Daniel Dobre a vorbit despre decizia Simonei, afirmând că această hotărâre a fost luată exclusiv de Simona pentru că “echipa era prea mare”. Halep s-a pregătit la Roland Garros 2019 cel mai mult cu francezul Joan Soler, dar antrenorul afirmă chiar că Simona va folosi un robot pe post de sparring partner în aceste faze superioare ale competiţiei pariziene pentru că fetele pe care le poate întâlni au lovituri extrem de plate.

“Este decizia ei, n-a fost ceva special pentru Roland Garros, a avut nevoie de mai multă linişte, au fost foatre mulţi în această perioadă, mai ales că pentru ea e cel mai important Grand Slam la ora actuală. Ea a avut nevoie de mai multă comoditate mentală, echipa era prea mare. Avea nevoie de aer, ca să zicem aşa. Acum vom lua un robot probabil pentru fazele superioare, pentru că e nevoie de lovituri mai drepte, fetele cu care urmează să joace lovesc mai plat”, a explicat Daniel Dobre.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri