News

Decizia surprinzătoare a Roxanei Mihalache. Ce face iubita lui Radu Mazăre după nuntă

29.06.2019 | 21:37
Decizia surprinzatoare a Roxanei Mihalache Ce face iubita lui Radu Mazare dupa nunta
Iubita lui Radu Mazăre Roxana Mihalache a depus actele pentru cununia civilă care va avea loc pe 10 iulie Sursa foto: digi24.ro

Fostul edil al Constanței Radu Mazăre urmează să se căsătorească cu iubita sa Roxana Mihalache la penitenciarul Rahova. Logodnica fostului primar a ajuns în țară și a depus vineri, 29 iunie, dosarul pentru cununia civilă. Ceremonia va avea loc pe data de 10 iulie.

Iubita lui Radu Mazăre se va întoarce în Madagascar după nuntă

Roxana Mihalache, iubita fostului primar al Constanței a ajuns în România în urmă cu doar trei zile. Logodnica lui Mazăre nu a dat nicio declarație în momentul în care a ajuns pe pâmânt românesc și s-a făcut nevăzută în aeroport. Iubita lui Mazăre a fost așteptată de sora sa. Viitoarea soție a fostului edil al Constanței a depus ieri, 28 iunie, actele pentru cununia civilă la Primăria Sectorului 5. Imediat după nuntă Roxana Mihalache se va întoarce în Madagascar.

Cununia civilă va avea loc pe data de 10 iulie, nu pe 5 așa cum ar fi vrut Radu Mazăre. În data de 5 iulie fostul primar al Constanței împlinește vârsta de 51 de ani. Roxana Mihalache l-a vizita pentru prima dată pe iubitul său la penitenciarul Rahova abia sâmbătă. Se pare că logodnica lui Mazăre a uitat de ziua acestuia și nu i-a cumpărat niciun cadou.

„Nu, Radu nu mi-a cerut să-i aduc nimic. Nu sunt supărată, eram doar grăbită. Nu, nu m-am gândit (la un cadou pentru Radu Mazăre, a cărui zi de naştere este pe 5 iulie -n.r.), dar mai am timp să mă gândesc. Am să mă întorc în Madagascar, o să vin înapoi în România şi tot aşa. Nu l-am anunţat că am depus actele, dar ştie”, a spus Roxana Mihalache, înainte de a intra în Penitenciarul Rahova.

Nunta va avea loc la Penitenciarul Rahova
Iubita lui Radu Mazăre Roxana Mihalache a depus actele pentru cununia civilă care va avea loc pe 10 iulie
Sursa foto: romaniatv.ro

Invitații de la nunta lui Mazăre vor fi serviți „cu fursecuri și suc”

Roxana Mihalache a declarat că nu se fac pregătiri speciale și că invitații, 10 la număr vor fi serviți „cu fursecuri și suc”. Cununia civilă va fi una simplă la care va lua parte doar familia. Iubita lui Radu Mazăre va părăsi imediat după nuntă teritoriul României.

Roxana a povestit că nu se aștepta să fie cerută în căsătorie. „Nu m-am așteptat. Relația pe care o am cu Radu am avut-o și o am în continuare am trăit-o ca și când eram deja căsătoriți. O trăiesc în continuare. O simt ca o relație oficializată. Nu e ușor, dar trecem peste, că nu avem de ce să stăm să ne chinuim cu gândul că ne desparte un zid. (…) Inelul, rochia, și lucrurile materiale nu sunt foarte importante pentru mine. (…) Nu ne-am gândit la copil. Nici înainte, nici acum. Sincer nu știu de ce a făcut-o acum (a cerut-o în căsătorie, n.r.). Probabil așa a simțit. Problemele lui juridice au fost mult mai importante. Eu l-am înțeles. Am fost lângă el. (…) Luna de miere am avut de când ne-am cunoscut până acum”.

Tags: