Life

Decizia surprinzătoare luată de Jador după ce a fost interzis la Filarmonica din Timișoara. Cum vrea să se răzbune

Jador a comentat pe larg decizia pe care Filarmonica din Timișoara a luat-o în ceea ce-l privește, declarând că își dorește să finanțeze un spectacol în oraș.
21.04.2022 | 12:21
Decizia surprinzatoare luata de Jador dupa ce a fost interzis la Filarmonica din Timisoara Cum vrea sa se razbune
Jador, cântăreț de manele. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Jador a vorbit despre faptul că a fost interzis de Filarmonica Timișoara. Manelistul a avut un mic duel verbal cu primarul orașului de pe Bega, Dominic Fritz.

Jador nu se lasă până nu cântă pentru timișoreni

Invitat într-o emisiune de pe Youtube, cântărețul a spus că a luat o decizie surprinzătoare, dând o adevărată lovitură de imagine. Acesta a declarat că e dispus să finanțeze din profiturile sale un spectacol în Timișoara.

ADVERTISEMENT

Artistul s-a arătat încă o dată deranjat de felul în care a fost tratat de Filarmonica din Timișoara. A zis că, în opinia lui, o instituție a statului nu ar trebui să se poarte așa cum s-a purtat cu el.

„Nu mă vrea omul acolo, ce să fac. A zis că sunt… Nu mai contează”, a declarat Jador pentru pagina de Youtube Wownews.

ADVERTISEMENT

Interlocutorul lui Jador i-a spus apoi că a aflat că decizia nu a fost a primarului, ci a directorului instituției respective. În stilul său caracteristic, Jador a tradus această situație.

„Auzi, când mă sună cineva și eu zic: vorbiți cu managerul. Ai înțeles?”, a fost reacția lui Jador.

ADVERTISEMENT

„Înțeleg, poate că nu ar trebui să fiu acolo. Dar, boss, e dureros. Știi că până la urmă e munca ta”, a adăugat manelistul.

„O să finanțez un spectacol acolo”

Cântărețul a mai precizat că este mândru de melodiile pe care le-a scos și că se poate descurca și în alte zone muzicale, nu doar în industria manelelor.

ADVERTISEMENT

„Eu practic sunt discriminat în țara pentru care am cântat. Eu sunt străin la mine în țară. Mă consolează faptul că măcar mă iubesc oamenii. Nu mă place primarul de la Timișoara, dar timișorenii mi-au dat mesaje. Eu o să finanțez un spectacol acolo. Va fi în aer liber. Totul va fi gratis”, a declarat cântărețul.

Artistul nu va cere, așadar, bani pentru cei care vor dori să îl vadă, dorind să îi răzbune astfel pe timișorenii care voiau să îl asculte live.

 

ADVERTISEMENT