Sport

Decizia Tribunalului în privinţa noului plan de reorganizare depus de Dinamo! Acuze de evaziune fiscală: “Este contabilitate dublă!”

Noul plan de reorganizare de la Dinamo, aprobat de creditori, a fost judecat la tribunal. Dacă va trece, se vor şterge datorii de cinci milioane de euro.
15.05.2023 | 17:05
Decizia Tribunalului in privinta noului plan de reorganizare depus de Dinamo Acuze de evaziune fiscala Este contabilitate dubla
Decizia Tribunalului în privinţa noului plan de reorganizare depus de Dinamo! Acuze de evaziune fiscală: "Este contabilitate dublă!"
ADVERTISEMENT

Planul de reorganizare modificat de la Dinamo a fost aprobat de creditori la începutul lunii aprilie. Dacă va trece şi de Tribunal, prin modificarea de plan se vor şterge datorii de 5 milioane de euro, din totalul de 7,5 milioane de euro.

Decizia Tribunalului în privinţa noului plan de reorganizare depus de Dinamo! Instanţa a rămas în pronunţare

Luni, 15 mai, a fost judecat planul de reorganizare modificat. Instanţa a rămas în pronunţare în ceea ce priveşte aprobarea noului plan. Firma de transport Tarsim a depus o cerere de faliment pentru o datorie de 6500 de euro.

ADVERTISEMENT

Cornel Ţălnar a depus o contestaţie, dar şi fostul fotbalist de la Dinamo, Diego Fabbrini. Avocata fostului mijlocaş a declarat: „Sunt motive care nu au legătură cu realitatea. Solicitam respectuos respingerea planului modificat”.

Acuze de evaziune fiscală: “E contabilitate dublă”

Mai mult, avocata lui Fabbrini acuză Dinamo de evaziune fiscală: ”E contabilitate dublă, sunt indicii de evaziune fiscală, pe care administratorul judiciar nu le-a introdus în cauză.

ADVERTISEMENT

Administratorul judiciar nu poate veni să ceară aprobarea de urgență a planului de reorganizare, sunt cauze ilegale. APCH colecta banii. Fabbrini își lua banii din contracte de sponsorizare sau contracte de la FRF și nu erau banii înregistrați în contabilitatea clubului”, a spus avocata conform gsp.ro.

Firma de pauă NEI a depus la Tribunalul Bucureşti o cerere de deschidere a procedurii de faliment: ”Noi, ca și creditor curent, ne-am exprimat prin cererea de faliment”.

ADVERTISEMENT

Nicolescu pentru FANATIK: “Acest plan este în limitele legii!”

Într-un interviu acordat în urmă cu câteva zile pentru FANATIK, preşedintele lui Dinamo, Andrei Nicolescu, a declarat că nu există niciun obstacol legal prin care planul de reorganizare modificat să nu fie votat:

“Acest plan este în limitele legii, nu prevede nimic altceva din situaţiile speciale în care şi RTZ-ul, şi administratorul special au fost puşi în luna decembrie a anului trecut.

ADVERTISEMENT

Motiv pentru care ei au gândit prima propunere de modificare de plan. Considerăm că această propunere de plan reprezintă normalitatea şi pentru noi şi pentru grupul de investitori”, a spus Nicolescu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: