Life

Decizia luată de Antonia după ce a mărturisit că a fost în depresie: „Trăim pentru alți oameni. Ne-am obișnuit foarte mult să ne expunem”

Antonia a transmis câteva mesaje neașteptate fanilor săi, după ce i-a obișnuit să le arate aproape fiecare moment din viața ei. Partenera lui Alex Velea e dispusă să schimbe placa în 2022.
05.01.2022 | 10:43
Decizia luata de Antonia dupa ce a marturisit ca a fost in depresie Traim pentru alti oameni Neam obisnuit foarte mult sa ne expunem
Antonia, cântăreață de muzică pop. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Antonia a luat o decizie după ce a afirmat în podcastul lui Gojira că a trecut printr-un soi de depresie. Este vorba despre activitatea ei din mediul online, despre care recunoaște că nu este întotdeauna foarte mândră.

În noul an, cântăreața și-a propus să fie mai echilibrată atunci când își expune viața personală. Principalul motiv pentru care va selecta cu mai multă atenție ce va împărtăși cu internauții este răutatea pe care o primește din partea unora.

ADVERTISEMENT

Artista este destul de afectată atunci când lumea o critică, de multe ori doar de dragul de a o supăra.

Antonia, dispusă să nu mai arate chiar tot ce face în viața de zi cu zi

Iubita lui Alex Velea a spus că și ea este victima vedetismului din social media și că încearcă să repare acest lucru. Își dorește să găsească acel echilibru care să o facă pe deplin fericită.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a recunoscut că a căzut în această capcană așa cum o fac multe alte tinere care au visat să fie celebre. Cu timpul, vedeta a realizat că nu îi aduce nimic bun în viață acest fel de a trăi.

„Bucurați-vă de viața voastră și-n privat, pentru că, părerea mea este că este o bucurie mult mai pură. Ne-am obișnuit foarte mult să ne expunem, să le arătăm oamenilor tot ceea ce facem. Nu e chiar rău, dar sunt și mulți oameni care îți vor răul și-ți trimit niște energii din alea… 

ADVERTISEMENT

Trăim pentru alți oameni, să vadă lumea tot ce facem. Da, și eu sunt victimă. Nu aș fi făcut story-urile cu voi aici, în momentul ăsta. Vreau să găsesc un echilibru pentru mine, personal”, a spus Antonia pe Instastory.

„Mă depășește situația”

Antonia a spus într-un story recent că nu poate accepta și nici înțelege comportamentul anumitor persoane în mediul online. Artista a mărturisit că a primit inclusiv amenințări cu moartea. Anumite persoane i-au dorit ce e mai rău pentru copiii ei, iar peste acest lucru cântăreața nu poate să treacă.

ADVERTISEMENT

„Poți să mă urăști pe mine, poți să mă faci în toate felurile pentru că sunt obișnuită, dar tu când scrii că vrei să moară copilul cuiva, eu nu înțeleg, pe mine mă depășește situația”, a spus recent Antonia referitor la hate-ul de pe Instagram.

 

ADVERTISEMENT