Sport

Oficial: acesta e staff-ul care va fi pe bancă la meciul FC Botoșani – FCSB din 1 decembrie. Update Exclusiv

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, a definitivat staff-ul formației din Moldova. Noua conducere va debuta în restanța cu FCSB.
16.11.2022 | 17:11
Oficial acesta e stafful care va fi pe banca la meciul FC Botosani  FCSB din 1 decembrie Update Exclusiv
FC Botoșani și-a stabilit noul staff tehnic după plecarea lui Mihai Teja. Debutul va fi în restanța cu FCSB, din 1 decembrie. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
16-11-2022
15:18

Valeriu Iftime confirmă exclusivitatea Fanatik: Mihai Ciobanu o va conduce pe FC Botoșani la meciul cu FCSB din 1 decembrie

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a confirmat informația excluisivă dezvăluită de FANATIK miercuri dimineața: Mihai Ciobanu va conduce echipa până în pauza de iarnă. El va fi ajutat de secunzii Alin Blejan, Andrei Patache și Alin Bordeanu, iar debutul și-l vor face în restanța cu FCSB de pe 1 decembrie.

“Am hotărât să fie Mihai Ciobanu antrenor principal pentru că are licența Pro, iar din staff sa facă parte Bejan, Bordeanu și Patache. 

Ei vor pregăti echipa pentru meciurile cu FCSB, urmând ca în pauza de iarnă să mai aducem un antrenor în staff. Va fi tot un antrenor fără licență, iar Mihai Ciobanu va rămâne antrenor principal”, a spus Valeriu Iftime, pentru Botoșani Online.

FC Botoșani traversează o perioadă de criză în campionat, unde are patru meciuri consecutive fără victorie, în timp ce în Cupa României Betano o înfruntă pe FCSB în meciul decisiv de calificare. După ce Mihai Teja a părăsit banca celor de la Botoșani, Valeriu Iftime, patronul moldovenilor, a decis staff-ul definitiv.

Valeriu Iftime a decis staff-ul definitiv de la FC Botoșani, care va debuta în restanța cu FCSB

Mihai Teja a plecat în cele din urmă de la FC Botoșani, după ce Valeriu Iftime s-a plâns în mai multe rânduri atât de rezultatele echipei, cât și de maniera de pregătire a fostului antrenor de la FCSB. Anunțul plecării lui Teja de la Botoșani a fost făcut de către club printr-un comunicat oficial.

ADVERTISEMENT

Astfel, Valeriu Iftime a decis staff-ul care va fi pe banca celor de la FC Botoșani de acum încolo, debutul urmând a avea loc în meciul restanță cu FCSB, programat joi, 1 decembrie, de la ora 20:00. Din informațiile obținute în exclusivitate de FANATIK, formația din Moldova va fi condusă de pe bancă de Mihai Ciobanu, antrenor principal cu licentă Pro.

Tehnicianul moldovenilor va fi ajutat de antrenorul secund Alin Blejan și Andrei Patache, în postură de antrenor secund și jucător. De pregătirea portarilor va fi responsabil Alin Bordeanu.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali vrea să clarifice situația de pe banca FCSB-ului: „O să luăm antrenor cu licență”

Nici la FCSB, adversara lui FC Botoșani din primul meci al lui Mihai Ciobanu în calitate de principal, nu și-a finalizat încă banca tehnică, după plecarea lui Nicolae Dică.

Mihai Pintilii a pregătit-o pe FCSB după ce Nicolae Dică și-a anunțat demisia, informație dezvăluită în exclusivitate în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Totuși, fostul jucător al roș-albaștrilor nu are licență Pro și nu mai poate da indicații în timpul meciurilor.

ADVERTISEMENT

Deși Gigi Becali a fost aproape să-l aducă pe Liviu Ciobotariu, transferul a picat, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Patronul roș-albaștrilor trebuie să ia o decizie urgentă pentru că Pintilii nu îi mai poate conduce de pe bancă pe roș-albaștri. Totuși, latifundiarul a comparat situația de la vicecampioana României cu perioada în care Mirel Rădoi era antrenor la naționala României.

„Păi, eu ce vrei să fac?! La națională se putea fără aia, la noi nu se poate. Eu sunt omul care reglementez legi. Orice se întâmplă cu mine, în toată viața mea, în orice domeniu, se face pe reglementare de legi. S-au sesizat ei, cu zece zile în urmă. Păi, ăia antrenează de ani de zile, mă.

ADVERTISEMENT

Și la Clinceni, Poenaru. I-au dat amendă lui Poenaru. Băi, de cinci ani antrenează. S-au sesizat acum. O să luăm un antrenor cu licență, care să fie pe bancă. Nu are voie să dea sfaturi Pintili, îi dă amendă dacă dă sfaturi”, a declarat Gigi becali, potrivit As.ro.

MM Stoica, dezvăluiri despre viitorul lui Pintilii pe banca celor de la FCSB: „Nu avem cum, trebuie să avem antrenor cu licență Pro”

Deși jucătorii celor de la FCSB, cât și Gigi Becali au fost entuziasmați de prestația lui Mihai Pintilii pe banca roș-albaștrilor, managerul general al celor de la FCSB, MM Stoica, a dezvăluit că fostul fotbalist al roș-albaștrilor nu va putea rămâne „principal” la echipă.

„Oricine poate să facă ce vrea, noi nu. Vom avea un antrenor peste două săptămâni și nu va fi doar de formă. Nu suntem aproape de nimeni, nu avem încă variante.

Nu avem cum, trebuie să avem antrenor cu licență Pro, Pintilii va fi antrenor secund. Nu vine nimeni cu un alt staff. Doar dacă vine altcineva care a demonstrat că e mai bun decât Neubert sau Popa. Să fim serioși!”, a declarat MM Stoica, la TV Orange Sport.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,93 este cota pentru „2 solist” la FC Botoșani – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT