Life

Decizie de ultimă oră a instanţei în cazul Colo. Vloggerul, plasat sub control judiciar! – Update

10.06.2020 | 16:13
Decizie de ultima ora a instantei in cazul Colo Vloggerul plasat sub control judiciar  Update
Câți ani de închisoare riscă Alexandru ”Colo” Bălan, vloggerul reținut pentru instigare la viol. Pedeapsa e foarte mare. Sursa foto: INQUAM Photos/ Octav Ganea
ADVERTISEMENT

Update, ora 16:14: Judecătorii au decis plasarea sub control judiciar a lui Alexandru Bălan Colo. Totuşi, vloggerului i s-a interzis timp de 2 luni să acceseze toate reţelele de socializare, inclusiv contul său de youtube, pe care are zeci de mii de followeri.


Vloggerul Colo a fost dus la Parchet, după ce a stat toată noaptea în sediul Poliției Capitalei, reținut aseară după ora 21:00.

ADVERTISEMENT

Cazul Colo capătă o amploare uriașă

Potrivit presei centrale, Colo a fost dus astăzi în fața procurorilor pentru a da explicații despre afirmațiile pe care le-a făcut într-un live de pe canalul său de Youtube, unde a instigat la abuz sexual asupra minorelor.

Alexandru Bălan Colo a ajuns pe mâna oamenilor legii în primul rând pentru că a instigat la viol și în al doilea rând pentru că este o persoană publică urmărită în special de minori, un antiexemplu evident.

ADVERTISEMENT

Vlogger-ul Bogdan Techeș scoate în evidență alte derapaje de-ale lui Alex Bălan

Tocmai din acest motiv, cazul Colo va fi judecat în cursul zilei de azi la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, se pare, cu maximă celeritate.

„Eu dacă nu eram în nicio relație cu nimeni, vă spun sincer, cât de sincer posibil, f***** toate copilele de 15, de 16 ani, credeți-mă pe cuvânt. (…) La modul cu picioare-n gură, s-o scuipi în gură, să-i zici “Oh!

ADVERTISEMENT

Cine-i tăticul tău”, să-i dai cu palme, s-o ţii cu capul de pereţi, să-i pui aşa piciorul pe faţă (…)Adică, credeţi-mă, că astea nu trebuie iertate“, sunt controversatele declarații ale youtuber-ului pentru care acum dă socoteală în fața procurorilor.

Alexandru Bălan și-a cerut iertare abia după ce declarațiile sale au căpătat amploarea pe care o vedem azi cu toții, nu imediat după cele afirmate, căci imaginile pentru care este judecat fac parte dintr-un live de mai mulți ani.

ADVERTISEMENT

Ce este și mai curios este că nimeni nu s-a sesizat în tot acest timp, ba chiar urmăritorii i-au donat zeci de mii de euro în timpul sesiunilor de LIVE făcute pe Youtube.

Iată mai jos, un scurt fragment despre scandalul Colo, explicat de un alt youtuber, Bogdan Techeș, care a scos în evidență și alte derapaje ale lui Colo pe lângă declarațiile pro-abuzuri sexuale.

ADVERTISEMENT